Регион

Хванаха любимчани с контрабандни цигари, задигнаха 70 лотарийни билета

Контрабандни цигари са намерени в двама мъже от Любимец при съвместна проверка на икономическа полиция и митничари на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от пресцентъра на полицията.

Акцията е извършена в първия ден от месеца на трасе „влизащи леки автомобили” на „Капитан Андреево“. В хода на проверката е извършен контрол над два леки автомобила „Мерцедес”, собственост двама 40-годишни мъже от Любимец. В специално пригодени тайници и естествени кухини на колите са открити общо 5160 цигари от различна марки без бандерол. На любимчаните са съставени актове.

34-годишен харманлиец е задържан за кражба. Преди 2 дни той задигнал мотоциклет с гръцка регистрация, паркиран пред нощно заведение в Свиленград. Моторът е иззет с протокол, а познайникът на полицията е задържан до 24 ч.

Кражба на лотарийни билети пък е извършена през денонощието в Харманли. След разбиване на алуминиева врата е проникнато в хранителен магазин и са откраднати 70 билета и 150 кутии цигари.

Домова кражба е извършена в Хасково. След разбиване на входни врати на апартамент на улица „1 май“ са задигнати мобилен телефон и апарат за кръвно налягане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.07.2017 13:31 13:31

Народа се гърчи от бедност.

Back to top button