Регион

Шофьор е с опасност за живота след катастрофа на магистрала „Марица“

С опасност за живота е 71-годишен шофьор от Турция след катастрофа вчера около 17 часа на автомагистрала „Марица“, съобщават от пресцентъра на полицията.

Мъжът е управлявал лек автомобил Опел с несъобразена скорост. Загубил е контрол и се е ударил в мантинелата. От удара е с пневмоторакс и охлузване на главата. Опериран е в харманлийската болница и е транспортиран в пловдивска клиника.

82-годишен пешеходец също е пострадал след инцидент. Катастрофата е станала вчера в 8:10 часа в Меричлери. 48-годишна водачка на товарен автомобил Фиат е предприела маневра на заден ход и е ударила възрастния мъж. От удара той е с охлузване по лявата ръка и лявия крак. Настанен е за наблюдение в МБАЛ – Димитровград.

През почивните дни пътните полицаи са констатирали 157 нарушения в Хасковска област. Нарушителите са санкционирани с 25 акта, 132 фиша и 22 електронни фиша. Извършени са проверки на 233 автомобила.

От началото на акцията на 10 юни са констатирани общо 2827 нарушения, за които са съставени 392 акта и 2330 фиша.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button