85 работни места за младежи обявиха от община Хасково

Хасково
Община

85 работни места за младежи до 29 г. обяви община Хасково. Заетите ще са по програма “Обучение и заетост на младите хора”, която се реализира съвместно с Бюрото по труда, съобщават от пресслужбата на кметството.

Кандидатите е необходимо да имат регистрация за безработица. Те трябва за заявят желание да работят по програмата в Бюро по труда, откъдето ще им дадат насочващи документи, които да представят в общината.

Търсят се петима педагози, така също общи работници и озеленители, които ще бъдат разпределени в социални домове, Туристически информационен център, Регионален исторически музей, Художествените галерии, детски градини, Регионалната библиотека “Христо Смирненски”, гробищните паркове.

Работните места на 24 от наетите ще са в селата в общината.

Подаването на документите започва от днес и е до 26 юли включително.

Още новини

loading...

17 коментара

 • А ние над 30 години … Ще стоим без работа както винаги.А особено ако сме с деца никой не ни взема.

 • Какво значи работници и озеленители, значи които завършват дървото озеленяване ще отидат да тесат гробищата.Браво!Чудесна професия.

 • Обучение за какво,за чистачи,озеленители и общи работници ли? Пак програма за циганите,а образованите деца кучетата ги яли,нека се спасяват в чужбина. С такава програма ли ще задържите младите хора в града,благодаря за праха в очите?!

 • Еми да с такива, защото тука консулите и гаргите о общината нямат интерес, няма пари за крадене. За 2 години станаха милионери от наште пари, а за още две незнаеме. И за хората пускад де ето кандидатствайте за 280 лв. Кмете махай ги вече тия гарговци, консуловци, биляни, деляни, че ни писна от некадърници и далавераджии

 • Програми за нискограмотни хора. Защо не мислят за образованите млади хора, да им дадат някакъв шанс за развитие и работа без връзкарство и шуробаджанащина. Нееее. На управниците им трябват тъпи, прости овце, които да манипулират лесно и да ги държат в подчинение, да им хвърлят по 2 кюфтета и 20 лева на изборите за да гласуват за тях. Няма управия, докато се толерират простаците и нискограмотните хора.

 • Ха-хаааа,ам вий да не си мислите,че бай ви Добри ей сега ще ви назначи директори в общината с по 1500 лв. заплата? Да оправяте по цял ден клюките на града и да пишете по местните сайтчета хвалебствени коментари за прекрасното управление. Те сегашните общински клоуни само това правят,ама сори,местата са заети вече от “заслужили другари”. Останалите-ходете да чистите треволяците на гробищата.

 • Ако най-после пенсионират Наска от ОУО, ще има още едно работно място за млад педагог. Отдавна трябваше да го направят, ама тя нали е човек с големи връзки, всички се павят на разсеяни, че нарушават закона. Като се започне с омаяния от Наска Колев – директора, мине се през РУО и Панайотов, общината и т.н….Новата началничка на РУО пък е твърде плаха, за да направи това, което изисква закона и затова нещата си стоят непипнати от години, пък Наска си развява коня и за “без работа” получава големите пари и екстри. ОУО и е собствен вилает и тя си вилнее ли вилнее в него, като гони всеки, който й пречи, т.е. който не й играе по гайдата. Та такива ми ти работи стават в ученическото общежитие – златната мина на Наска. Пенсионирайте я най-сетне, че да се зарадва някой млад човек.

 • Пенсионирахте ли Наска от ОУО, бе. Какво чакате. Да навърши 100 години като баба Цола и да продължи да командва в като луда калинка общежитието. Стигат й толкоз паи. Стигат й и големите награди, с които се закичи благодарение труда на колегите си. За нея всички облаги, а за тях само заплахи, че ще ги съкратят или уволнят по непригодност. Много нагло жена. Колкото повече остарява, толкоз по-зла става. И по-алчна, по-нагла и по-самовлюбена. Представете си само, че си въобразява, че без нея общежитието ще пропадне. Тя прави опити да го фалира, ама нещо не успява. Такова пъчене и самоизтъкване не сте виждали. Това чудо се мисли за господ. Стана за посмешище с цирковете си на които едва успява да събере по някое и друго от децата, които нямат какво да правят. На снимките, дето се подрисква да прави по стотици, тя винаги е на баша. Тук там някое дете и възпитателите, които може да завлече с много уговорки и заплахи. Хайде пенсионирайте го това склерозно човече, че да дойде някой млад човек и да поработи нормално. Отдавна има нужда там от свежа кръв, че блатото вони из целия град. Никой не може да понася Наска. Едвам я търпят и само се молят най-сетне някой да се еши да я пенсионира насила, че тя по закон не желае. Смята, че той е за “простите педагози”, а тя е от “висшата каса”, дето закон я не лови. Нали и Колев е едно многогодишно мрънкало, дето се крие зад гърба на Наска, че реално тя командва общежитието. Резил. Голям резил. 20 години никой не го разчиства това място. Правят се на слепи и глухи. Какво да очакваш от старчоци. Всички началници от РУО са за изчистване. Общежитието отдавна чака малко чист въздух. Махайте пенсионерката Наска, бе. Тя стана екскузиантка – милионерка на гъба на колегите си с интриги и панаири. Специалист по селски вечеринки е Наска и по подмазване на шефовете в РУО, за да си взима облагите, докато е жива. Простотии.

 • Пенсионирайте Наска от ОУО и ще сторите едно голямо добро и за работещите в ученическото общежитие, и за децата там, и за някой млад и способен човек, които имаме толкова много. Дано най-сетне това да се случи. То не беше чакане, то не бяха кълчене, снимки, екскурзии и какви ли не мурафети, за да седи Наска до дълбоки старини на началническия стол и да взема много пари за нищо работа. Голямо живуркане му удариха с Колев. Дълги години си царуваха, ама вече наистина стига. Пенсионирайте я тази алчна бабичка.

 • Хайде, бе, пенсионирайте Наска от ОУО и ще има още едно работно място за добър млад специалист – педагог. Стига е ламтяла за пари тази ненаситна жена. Стига е командмала общежитието и стига е съкращавала, уволнявала и пенсионирала без време хората. И на децата им писна от панаирите й. Стига се е снимала за вечна слава и спомен за поколенията. Направете й паметник и я пенсионирайте най-сетне.

 • Ей, Наске, пенсийо, още ли си в ОУО. Всички началници в пенсионна възраст вече са пенсионери, само ти остана. Знаят всички, че си по тънката част и така си вадиш хляба цял живот, защото има гламави като Колев и като Панайотов, който се покри в РУО, за да продължи да го управлява изотзад. Вие така сте свикнали – големи пари, малко работа, дето я вършат другите и само кеф след кеф, затуй печелите присмех и омраза. Не ви пука за нищо, освен за парите. Това, че ви презират и никой не ви уважава, не ви вълнува. Гьонсурати сте затова и не пенсионирате Наска обществената, дето се готви да счупи рекорда на баба Цола. Чакаме от години да я пенсионирате. Хайде покажете, че ви пука за закона. Да ви просветлим,че той важи и за началниците, не само за редовите учители. Алчни наглеци. Свършете си работата, за която вземате толкова много пари.

 • Хайде, бабо Наске, пенсията отдавна те чака. Стига си се натискала на стола на пом.директора и на Колев. Достатъчно глупости натвори в ОУО през последните 20 години. Като те видят деца, колеги и служители, се чудят как да се скрият от тебе, че вечно измисляш с какво да им загубиш времето. Достатъчно пари натрупа, пък и награди, които други заслужаваха. Ама ти не даваш на никой да се изяви. Само ти на първа линия изтопорчена, да не би някоя снимка да те подмине. Много ще ти отива един паметник на наглостта. Ти отдавна си мечтаеш да те увековечат за вечни времена, защото ке

 • Баба Наска вън от ОУО. Стига се е кълчотила тая нахална циркаджийка навсякъде, където самовлюбено може да показва Махнете го от ученическото общежитие това ненаситно на власт и пари човече. Пенсионирайте го, според закона за всички в тази страна. Стига интриги, командирски изцепки и маймунски номера. Цял живот началник и като мечка по панаирите, дето сама си ги прави, за да я видят всички и да се посмеят на глупостите й, с които стана известна в цяло Хасково. Засрами се бе Колев. Размърдайте се от РУО и общината. Дайте работа на някой млад човек и да се свърши това малоумие. Аман от тъпи пенсионери като Наска, дето не знаят кога да се спрат. Няма ли кой да спре тая луднала пенсия. ДАЙТЕ Й ПЕНСИЯТА И ДА СЕ МАХА.

 • Пенсионирайте баба Наска от ОУО. Дайте работа на някой млад човек със свежи идеи и желание за истинска работа. Стига това алчно посмешище е вземало много пари, без нищо да върши. Пенсионерските й интриги и селски вечеринки омръзнаха на всички и се чудят какво да измислят, че да се скрият от нея. Привиква в кабинета си и плаши със съкращения, ама първа тя трябва да се махне от общежитието, че пенсията я чака от много години, ама как да изпусне поредното увеличение на заплатата. Няма наяждане тази алчна жена, брей. Спрете това недоразумение.

 • До“Пенсионирайте баба Наска“:
  А на теб няма ли кой да ти тури едно лайно в устата та да млъкнеш. Само твоите драсканици ли да четат хората. Скрий се и не досаждай! Не познавам тази жена, но каквато и да е тя е поставена там да си върши работата. Има и работодател, който да и търси сметка ако не е доволен от работата и.

 • Я, някой май изпълзя от тоалетната. Ходи да плашиш гаргите, бе. Нещо започна да си показваш рогата и с писанията си в сайта. Толкова си изтрещяла вече, че съвсем си изпускаш нервите публично. На никой не му пука за тебе, не разбра ли. Хората не могат да търпят присъствието ти в общежитието. Свърши се с твоето командване и с пъченето ти навсякъде на първия ред като бълха на челото на ОУО. Ако си мислиш, че хората мълчат, в грешка си. Мразят те и ти се подиграват, докато ти се чудиш каква нова интрига да заплетеш, че да блеснеш. Пенсионерка си, при това доста стара и няма какво да си приписваш всички заслуги за общежитието. Другите ти изработват парите и наградите, а ти само се снимаш и си преписваш техните заслуги. Махай се вече, бе. Отивай си.Подлуди града с твоите кукувщини. Пенсионирай се най-сетне, бе навлек. Пенсионирай я, бе Колев. Спри да се излагаш вече.

 • Пенсионерката баба Наска да си ходи от ОУО. Да освободи кабинета на пом.директора от себе си. Стига команди и уволнения на читави хора, за неин кеф. Не спира с ухажването на началниците от всички управленски етажи, за да растат собствените й пари и облаги. Вече само Колев не й стига, защото резилът в общежитието е голям и продължава да се разраства. Ама Наска е печена в тия работи, защото цял живот така се катери по постове, началници и хора. Плаши със закона, ама че тя самата го нарушава като не се пенсионира, това е без значение, защото се изживява като единствената, която прославя общежитието с “великите си дела”. Слънце, бе. Ама и от него по-силно свети наша Наска. Хвалбите й край нямат, ама на чужд гръб. Наистина Наска е едно голямо недоразумение в образованието, което от дълги години трупа пари и награди, прави си екскурзийки, за да си отдъхне от работа в кабинета за клюки, панаири и интриги. Почива си жената от време на време и по всяко време.:))) Всички обаче искат най-сетне от нея да си починат. Пенсионирайте го най-сетне това чудо на чудесата. Събуди се, бе Колев. Стига с тая лежачка на кълка. Стига с тоя безкраен резил. Аман от врътките на изкукуригалата баба Наска. Пенсията й министерска я чака вече от много години. Вън, бе! Вън от ОУО!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.