Хасково

12 училища в Хасковско започнаха ремонти, излезе второ класиране за гимназиите

В 12 училища в Хасковска област вече започнаха ремонти по време на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

В повечето от школата ремонтите са текущи и по-дребни – ремонт на покриви, класни стаи, физкултурни салони или котли. Сред по-сериозните ремонти е този в Ивайловград, където се санира общежитието на СУ „Христо Ботев“.

Както Haskovo.info писа, ремонтира се централното стълбище и официалния вход на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

Продължават и основните ремонти на ОУ „Св. Иван Рилски“ и ОУ „Шандор Петьофи“ в областния град.

Всички тези ремонти ще завършат преди 31 август, уточниха от РУО-Хасково, като допълниха, че предстои започване на работата и по още училища в региона.

Междувременно от МОН обявиха, че са готови резултатите от второ класиране за прием след 7 клас в гимназиите. Учениците могат да се запишат в училищата, в които са класирани от 5 до 7 юли включително.

Документи за участие в трети етап на класиране се подават от 11 до 13 юли включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Hadya
Hadya
04.07.2017 13:50 13:50

Ремонтите на училищата ги контролират пак двойката Е.Консулов и Надежда Иванова, под контрола на Гаргата. То бива гьонсуратлък и крадене, но тяхното на нищо не прилича. За един гласувахме, други дойдоха да управляват. Къде в партията бяха досега Гарги, Биляни и подобни човекоподобни…

Анонимен
Анонимен
04.07.2017 23:45 23:45

Спрете се бе, тъпанари! Писна ми да ви чета глупостите! Заминавайте на море да се лекувате, може и вие да си намерите любовници! Нещастници прости!

Back to top button