Спорт

Горяна хвърли бомбата на Европейското, детронира шампионката и е на финал

Боксьорката на хасковския клуб „Севдалин Василев“ Горяна Стоева (51 кг.) хвърли бомбата на европейското първенство за девойки до 18 г. като детронира шампионката от Турция 2016 Индира Шудабаева, съобщават от федерацията.

Горяна, която има сребро от миналата година, но при момичетата, игра мъжки, не спря да атакува от началото до края и заслужено спечели с 3:2 съдийски гласа. След мача и самата тя не можеше да повярва какво е направила и избухна в сълзи от радост.

Нейна съперничка на финала ще бъде Анастасия Лизинска от Украйна, която спечели другия полуфинал срещу Емилия Кондакор от Унгария.

Финалистка

Треньорът на Горяна Людмил Димитров поздрави състезателката си и изрази оптимизъм, че тя може да е следващата шампионка. Финалът е в събота.

Другата представителка на хасковския клуб Силвия Димова (+81 кг.) стигна до петото място на Европейското.

Междувременно многократният републикански шампион Емирджан Мехмед постигна четири победи на лагера с националите в Италия, който е подготовка за Европейското през септември в Албена, съобщи за Haskovo.info Димитров, който сега кара курс, който ще му даде възможност да бъде и треньор в щаба на националния отбор.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЛАМБО-СВЕТЛИН
ЛАМБО-СВЕТЛИН
06.07.2017 23:19 23:19

СЛЮДАТА-НЕБЕЗИЗВЕСТЕН НАРКОТРАФИКАНТ/НЕДОКАЗАН ОТ „БЪЛГАРСКИЯ“СЪД,РАЗБИРА СЕ/-ТРЕНЬОР НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!!КЪДЕ ОТИВА НАЦИЯТА НИ? ЦИГАНСКИ БАРОНИ-МИЛИОНЕРИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!!! ДЯКОН ЛЕВСКИ СИГУРНО ИМИТИРА ВЕНТИЛАТОР В ГРОБА СИ!!!

Back to top button