Хасково

Ремонтират основно главни пътища в Хасковско

Обществена поръчка е обявена за избор на изпълнител на основния ремонт на пътя от Димитровград за Стара Загора в участък от 8.8 км. за 5 808 000 лв. без ДДС, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“, като срокът за изпълнение е година и половина.

Става въпрос за отсечката от границата със Старозагорска област до Димитровград, включително и мостът над река Марица.

Офертите на кандидатите се приемат до 4 септември.

Обществена поръчка е обявена и за пътя Симеоновград – Чирпан с дължина близо 51 км., който е алтернатива на автомагистрала „Марица“, както и Е-80 между село Поповица и Хасково.

Ще се ремонтира пътят Ивайловград – Крумовград с дължина 15 км., очаква се започване изграждането на кръговото на пътя Хасково – Димитровград до новия завод. Предстои асфалтирането и на пътя до Кърджали.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.07.2017 11:15 11:15

А ПЪТЯ ПОПОВИЦА -ХАСКОВО НА КОЙ ЦАР НА ГОДИНИТЕ ЩЕ СЕ НАПРАВИ?????????

Бла бла
Бла бла
08.07.2017 12:23 12:23

То като почнеш от Хасково до Пловдив целия за ремонт , а и от Хасково до Старазагора същото положение . Само ние ли сме най бедната община че пътищата ни от който и край да излезеш са дупка до дупка и до дупката пак дупка .. Не стига че плащаме данъци много по високи от други общини ..

Dilian dobrev
Dilian dobrev
08.07.2017 13:21 13:21

Zasto plastame tezi vinetki obirdjii

Back to top button