Хасково

Обраха параклис, момче и момиче хвърлят марихуана от Голф и бягат

Около 300 лв. са задигнати от параклиса в Долно Големанци, съобщават от полицията. Крадците са рабили два катинара и ключалка и така са проникнали в храма.

24-годишен хасковлия пък е задържан за притежание на дрога. В съботаавтопатрул е подал звуков и светлинен сигнал за спиране с цел проверка на лек автомобил Фолксваген. Водачът му рязко е ускорил по посока за квартал „Болярово“. Полицаите са забелязали, че от колата се изхвърля полиетиленов плик. В последствие е иззет – с тегло 10 грама марихуана.

Междувремено втори авторатрул е спрял колата в началото на село Гарваново. Тя се е шофирала от задържания, познат на органите на реда. Придружавала го е и 18-годишна девойка от областния град. При проверката в Голфа е открита мелничка с остатъци от същото наркотично вещество.

26-годишен хасковлия също е задържан за съхранение на наркотик. Той бил проверен на булевард „Васил Левски“ в Хасково от полицаите. В дрехите му се е открило пликче с 0,5 грама марихуана, която предал с протокол.

Безакцизни цигари иззеха още икономическите полицаи. В съботния ден те са извършили проверка на лек автомобил Рено в хасковското село Манастир. В колата, шофирана от 50-годишен жител на село Царева поляна са намерени 10 000 цигари без бандерол.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button