Спорт

Григор не успя да спре Федерер на Уимбълдън

Григор Димитров изигра качествен мач, но не успя да спре похода на Роджър Федерер към осма титла на Уимбълдън и отпадна на осминафинала с 4-6 2-6 4-6, съобщава TennisKafe.com.

Федерер използва първата седмица на турнира, за да затвърди мнението на специалистите, че е фаворит №1 за трофея, а петте загуби в досегашните им мачове не правеха задачата на Димитров по-лека.

Хасковлията трябваше да отразява брейкбол още в първото си подаване и се справи с ранния тест без да влиза в разиграване, а в следващите минути играта бе доста изравнена.

Федерер печелеше подаванията си една идея по-лесно, защото сервисът му функционираше толкова безотказно, че нищожна част от точките преминаваха границата от пет удара.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.07.2017 21:30 21:30

Ха-хааааа,той Федерер го смачка нашия и се подигра с него,ама герберското сайтче Хасково Инфо как се мьчи да заглади работата-не успял да го спре. Спокойно,бе, началниците ви от ГЕРП пак ще ви дадат кинти,няма страшно.

Анонимен
Анонимен
10.07.2017 21:45 21:45
Отговор до  Анонимен

Тука малко не си познал. Ако си имаш проблеми с малоумни партии, той си е твой, а точно този сайт има най-малко общо с която и да е партия.

Back to top button