Хасково

Субару и Фиат се разбиха в кръстовището под АГО

Леки автомобили „Субару“ и „Фиат“ катастрофираха в кръстовището между булевардите „Стефан Стамболов“ и „Васил Левски“ под АГО в Хасково.

Инцидентът стана около 9 часа, като най-вероятно става въпрос за отнето предимство. От удара двете коли са качени на тротоара. Двамата шофьори са откарани за преглед в болницата.

Катастрофа

На място пристигнаха и полицаи, които изчакваха някой от водачите, за да обясни, който как се е движил. Това е поредната катастрофа в това натоварено кръстовище.

От полицията съобщават за друг инцидент вчера. В 15:30 часа на пътя между селата Хлябово и Българска поляна, 47-годишен водач от Димитровград на джип Чероки се е движил с несъобразена с релефа на пътя скорост. Загубил е контрол, излязъл е в дясно от платното и се е ударил в дърво. От удара мъжът е с фрактура на дясна бедрена става, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.07.2017 10:51 10:51

ТИЯ САМОУБИЙЦИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ УЛИЦИТЕ НА ГРАДА НЕ СА ПИСТА!!!!!!!!!!!!!ПОНЕ ДА СЕ УДРЯТ В ДЪРВЕТА И СТЪЛБОВЕ НЕ В ДРУГИ КОЛИ ИЛИ ХОРА

Back to top button