Регион

Пиян тираджия предложи подкуп на граничен полицай

Пиян шофьор на товарен автомобил е предложил подкуп на граничен полицай. Вчера в 13:30 часа на платно излизащи автомобили на ГКПП „Капитан Андреево“ е спрян за проверка камион МАН с ремарке, управляван от 42–годишен сръбски гражданин. Проверяващите забелязват, че водачът е във видимо нетрезво състояние и го отклоняват за щателна проверка, след което сигнализират на пътните полицаи.

Докато изчакват патрула на Пътна полиция, водачът е предложил банкнота от 20 евро на граничния полицай Николай Русев, за да го пропусне да продължи към Турция. Сърбинът е задържан, а проверка на патрула с дрегер установила, че мъжът шофира с 2,13 промила алкохол. Отказал е да даде кръвна проба. Задържан е до 24 ч.

Малко по-късно по разпореждане на Окръжна прокуратура-Хасково бе привлечен като обвиняем сръбският гражданин Драган В. на 42 г. Днес той е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

44-годишният хасковлия, който вчера катастрофира с Фиат на кръстовището под АГО в Хасково, е с опасност за живота, съобщават от пресцентъра на полицията. Близките на мъжа обаче коментираха, че той се чувства добре и си е вкъщи.

Той бе ударен от 46-годишен софиянец със Субару, който е с натъртване в областта на гърдите. Хасковлията е в Неврохирургия с комоцио и кръвонасядане в мозъка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.07.2017 11:02 11:02

СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ БЕ ХОРА ЧОВЕКА ОТ ФИАТА Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ СТИГА СТЕ ТЪРСИЛИ СЕНЗАЦИЯ ВЪВ ВСИЧКО ЧЕ ДА НЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА !!!!!!!!!!!!!!!

Рунтьо
Рунтьо
12.07.2017 13:13 13:13

Големи сте филмари нищо му няма на човека.

Анонимен
Анонимен
12.07.2017 13:37 13:37

съобщават от пресцентъра на полицията

Back to top button