До 2 дни саниращи фирми трябва да почистят пред блоковете в Хасково

Хасково
Саниране

7 предписания на саниращи фирми издаде днес община Хасково, съобщават от пресслужбата на кметството.

Фирмите са предупредени заради недобра хигиена около блоковете, които ремонтират. До два дни районът около строежите трябва да бъде изчистен.

С предписания са строителите на блоковете с адрес: ул. “Георги Кирков” 56-66, “Червена стена” 15, “Червена стена” 7, “Червена стена” 11-13, “Бадема” 23, “Бадема” 19 и “Орфей” 15.

Проверките за чистотата около жилищните блокове, които се санират по националната програма са периодични. Днешната проверка е от служители на отдел “Екология” и звено “Контрол, обществен ред и законност”.

Haskovo.info припомня, че преди ден читатели сигнализираха за боклуци пред саниращите се блокове на “Георги Кирков” и “Червена стена”, а в коментари се появиха и други адреси с проблеми. От общината уточниха, че пред блока на “Георги Кирков” вече е изчистено.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Дрьн-дрьн, тия като ми кажат “добьр ден”, поглеждам дали грее месечина, патологични льжци, на тях льжата им е в крьвта. Ама нали всички журналяги им са прислужници,та ни будалкат.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.