Любопитно

И водни войни на безплатния басейн в Харманли

Близо 100 деца се включиха в празника „Водни пръски”, който се проведе на плувния басейн в градската градина в Харманли.

Събитието се организира от община Харманли. Малчуганите мериха сили в състезателни игри, танцуваха и се забавляваха. Игри с топки и въжета, бой с водни пистолети и балони бяха само част от забавленията, които доставиха приятни емоции на децата.

Басейн

Организаторите осигуриха много и интересни награди, безплатен сладолед и вода за всички участници. Някои от тях ще се възползват от безплатно къпане и през останалите юлски дни чрез специално раздадените талони за това.

Родителите пък от своя страна не скриха задоволството си от провеждането на подобна инициатива и изразиха надежда, че такива организирани забавления за децата ще има и занапред.

Басейн

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button