Любопитно

Хасковлийчета преоткриват детските лагери

Хасковлийчета преоткриват удоволствието от посещаване на детски лагери през ваканцията, изпратиха ласкави отзиви доволни родители и преподаватели.

Такъв лагер е „Горски кът“ – Асеновград, който се посещава от много деца от Хасковска област. Учениците се забавляват от Adventure team – екип от амбициозни млади хора, много от които също са младежи от Хасково.

Лагер

Те постоянно разработват нови игри в различни направления – екстремни, състезателни, развлекателни, арт и образователни. Децата са мотивирани да участват в игрите и състезанията, като проявяват своята съобразителност, ум, точност и бързина и творчески умения. Децата опознават ценното и безценното в игрите и приключенията.

Екипът от аниматори стимулират децата да покажат най–доброто от себе си, попадайки в необичайни ситуации и екстремни преживявания, да намерят нови приятели и повече самочувствие, да преодолеят страховете си, да се почувстват знаещи, можещи и значими. Децата се учат на приятелство и взаимопомощ, любезност, и толерантност. Спазват правила, за които получават или им се отнемат точки за да участие в игри, за чиста и подредена стая, за добро и здравословно хранене в ресторанта, за проява на добри постъпки.

Има още и морски лагери в Ахелой и Кранево.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Виолетка
Виолетка
23.01.2018 23:38 23:38

Оставихме готовите бази на Петрово бърдо да се рушат и тръгнахме по другите градове.Тези амбициозни млади хора да съдействат за възобновяване на тази база,където години наред сме ходили ние и децата ни ,а сега се руши и разпада от метериологичните условия.
Картинката е жалка гледайки как в такава красива местност се разпадат тези сгради

Читател
Читател
04.07.2018 18:54 18:54

Какво общо имат базите на Петрово бърдо, с лагер до Асеновград, странно сравнение? Това младо семейство си е от Асеновград, хижата си е тяхна, нормално е там да си развиват дейността. Важното е да има такива лагери, където децата да се учат на самостоятелност, толерантност и любов към природата, пък дали ще са в Петрово бърдо или Долно Нанагорнище, няма значение!

Back to top button