Регион

Чистачка на забавачка сви портмонето на директорката си

36-годишна харманлийка е задържана за присвояване, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера в 10:15 часа в харманлийската полиция е получен сигнал от 54-годишна жена, директор на детска градина, че при отиване на работа е загубила портмонето си с лични документи, 230 лв. и 30 евро. В хода на разследването станало ясно, че две от чистачките в градината открили загубения портфейл, разпознали на кого е, но не го върнали на притежателката му. Портмонето е открито в дома на едната чистачка и е иззето с протокол.

26-годишен димитровградчанин пък е задържан за съхранение на наркотик. Тази сутрин в 3 часа на улица „Неофит Бозвели“ в града, младежът е спрян за проверка. В дрехите му е открит полиетиленов плик с половин грам амфетамин.

В димитровградския арест са прибрани двама пияни шофьори, един без книжка, а в Хасково също е арестуван пиян 20-годишен шофьор на БМВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button