Хасковският театър с 2 спектакъла на “Арт поток” в Царево

Любопитно
Театър

Хасковският театър “Иван Димов” ще се представи с два спектакъла на фестивала “Арт поток” в Царево.

Тази вечер на сцената на читалището в Лозенец зрителите край морето ще гледат “Ако Роналдо беше Чехов”, а на 20 юли – “Дубльори” от Кенан Тополян, и двете поставени от Елин Рахнев.

Второто издание на “Арт поток” продължава до 23 юли. To включва театрални спектакли, изложби, а също и общ концерт на рок бандите “Ера”, “Тангра” и “Гравити Ко”. На 16 юли от 22 ч. в Hacienda Beach -Лозенец, ще има литературно четене с поета и драматург Елин Рахнев.

Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са в центъра на второто издание на фестивала “Арт поток” в Царево. Актрисите ще играят две от най-емблематичните си представления. Мутафова излиза в “Госпожа Стихийно бедствие” от Алдо Николай, а Лолова ще представи моноспектакъла “Дуенде” по Федерико Гарсия Лорка.

Зрителите ще видят още комедията “Мъжът на жена ми” от Миро Гарван, постановка на Мариус Куркински с участието на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев.

 

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.