Любопитно

Хасковският театър с 2 спектакъла на „Арт поток“ в Царево

Хасковският театър „Иван Димов“ ще се представи с два спектакъла на фестивала „Арт поток“ в Царево.

Тази вечер на сцената на читалището в Лозенец зрителите край морето ще гледат „Ако Роналдо беше Чехов“, а на 20 юли – „Дубльори“ от Кенан Тополян, и двете поставени от Елин Рахнев.

Второто издание на „Арт поток“ продължава до 23 юли. To включва театрални спектакли, изложби, а също и общ концерт на рок бандите „Ера“, „Тангра“ и „Гравити Ко“. На 16 юли от 22 ч. в Hacienda Beach -Лозенец, ще има литературно четене с поета и драматург Елин Рахнев.

Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са в центъра на второто издание на фестивала „Арт поток“ в Царево. Актрисите ще играят две от най-емблематичните си представления. Мутафова излиза в „Госпожа Стихийно бедствие“ от Алдо Николай, а Лолова ще представи моноспектакъла „Дуенде“ по Федерико Гарсия Лорка.

Зрителите ще видят още комедията „Мъжът на жена ми“ от Миро Гарван, постановка на Мариус Куркински с участието на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button