Любопитно

Татяна Лолова удари рамо на хасковския театър в Царево

Любимката на българската театрална публика Татяна Лолова завихри истинска мания по хасковския театър „Иван Димов“ на фестивала „Арт поток“ в Царево.

Голямата актриса позира за множество снимки на касата за билети в читалище „Георги Кондолов-1914“ преди началото на пиеста „Ако Роналдо беше Чехов“. След бурния успех на нейния моноспектакъл „Дуенде“ в първата фестивална вечер, Лолова не пропусна да сподели емоците от форума край морето и с колегите си от Хасково.

Силно рамо на постановката на Елин Рахнев по текст на Кенан Тополян даде и организаторът на „Арт поток“ – Димитър Тодоранов, един от меценатите на съвременна България, който продуцира театрални постановки, изложби и реализира различни културни проекти.

Хасковската пиеса аплодира и художникът Стефан Божков, с чиято съвместна изложба с приятели в Общински исторически музей – Царево, стартира форумът край морето.

Арт-потокът в Царево тече с пълна сила. Хасковските драматургични тигри ще се качат отново на сцената на читалището и на 20 юли с „Дубльори“.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button