Хасковски блок от санирането пак протече в дъжда

Хасково
Блок

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за прокапал в дъжда апартамент в блок 20, който се санира, в хасковския квартал “Орфей”.

“Това ли е санирането, нормално ли е след всеки дъжд, вътре всичко да е в вода. Докога ще търпим и прикриваме всичко това”, жалват се хората. Те допълват, че когато били със старата дървена дограма не е имало такова нещо.

Блок

“Все още блокът не е довършен и протече за втори път. Кой следи за качеството на санирането”, питат живеещи в блок 20.

Haskovo.info припомня, че при други подобни сигнали от общината изпращаха проверка. След това саниращите фирми бяха задължавани да ремонтират щетите по апартаментите.

ИЗПРАТИ НОВИНА

Още новини

loading...

9 коментара

  • Писна ми след всеки дъжд да чета как някой реве че му тече. Ами не се санирайте на аванта бе. Решихте че ще се възползвате от тая програма а сега ревете. Ами ако се бяхте бръкнали от джоба си дали сега щяхте да пищите на умряло. Щяхте да се разправяте с майсторите. И това трябва да направите сега. Фирмата а не нас занимавайте.

  • Ти пък кой си да казваш кой каде ще се жалва бе мухльо !!!! Това е обществена страница и всеки има право да изрази мнение .Санираните блокове вдигат данъците на живущите тоест те си плащат санирането в определен срок от време .

  • При 2 милиарда за саниране и 2милиона реални данъкоплатци, щого другите са на държавния бюджет, и простият гербер, ако е данъкоплатец, би трябвало да разбере, че е дал за саниране 1000 лева. Санирал, не санирал- дал е 1000 лева. И когато тези пари някой ги краде, всеки трябва да реагира.

  • И на мен ми протече. Саниращата фирма един месец вече ме лъже. Незнам вече какво да правя

  • Всички които имат претенции от санирането да сигнализират в общината. Реагират на всяка жалба. Нашия блок на ул.Дунав също проточе, бяха разкрили покрива пък почна един дъжд и след като направиха проверка от общината задължиха фирмата, която ни санира да ни ремонтира апартаментите . Трябва да си признаят някои съседи, че не бяха пипвали нищо у тях от както са се нанесли в апартамента преди десетки години. Тапетките са такива каквито са им ги сложили при издаването на блока. Та сега намазаха и им ги смениха. Ремонт е случват се такива работи, просто трябва да се оплачеш на точното място. В лучая това е общината.Хората от архитектурата дойдоха веднага и проблема беше решен. С писъци по медиите няма как да се оправи проблема

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.