Арестуваха мъж и жена за откраднатите 400 радиатора

Хасково
Радиатори

Двама са арестувани за кражбата на 400 радиатора, за която Haskovo.info писа.

От пресцентъра на полицията съобщават, че на 14 юли в ОД на МВР е получен сигнал за липсващите радиатори от склад на общинска фирма. В хода на разследването станало ясно, че съпричастни към липсата са две длъжностни лица – 57-годишна жена и 55-годишен мъж, служители на въпросната фирма, които са били задържани до 24 часа.

На другия ден, икономическите полицаи установяват, че на площадка за изкупуване на черни и цветни метали до Сточна гара в Хасково се товарят радиатори, припомня Haskovo.info.

Служителите на реда са констатирали, че фирмата, стопанисваща площадката, съхранява 16 560 кг. чугун под формата на радиатори. Собственикът на фирмата е представил непълен комплект от документи за установените метални изделия, вследствие на което не е изяснен законния произход на същите.

Пред Haskovo.info собственикът заяви, че тези радиатори не са изчезналите от склада, а неговата бригада ги е демонтирала през миналата седмица, като една част са от детската градина до общината.

Още новини

loading...

11 коментара

  • Ех тоя Щерю и тая Биляна няма да се спрат с крадене и интриги. Простотията не ходи по животните, а по хората и от там им е и злобата. Като липсва началното образование така става

  • Ами замчето Консулка и директорката Надето няма ли да кажете какво правят.. всички общинари знаят за искрите и ….. между двамата, ама мълчат от страх. Да не говорим за партийната им медийка чадър “хасково мед”, която не допуска да напишеш истината, а и пишеш ли на втората минута е изтрита и си блокиран. Срамота и позор.

  • Лайномета Вл.Алтънов е задръстил входа на гръцката граница с фекалии и затова ГКП не работил.Бил разконспириран и от страх се посрал.

  • ЕХ ХОРА,ХОРА КОЙТО РАБОТИ НАИСТИНА РАБОТИ И Е ЧЕСТЕН ВИ ПРЕЧИ !СВИТАТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ СЕ ИСКА РАБОТА И ЧЕСТНОСТ!

  • като чета май всичко и всички ви пречат и вие сигурно сте 0т приятелския кръг на облажилите се .Какво ви пречи Консулов и Димитрова,че са гръбнака и какво общо има с тази статия!

  • като чета май всичко и всички ви пречат и вие сигурно сте 0т приятелския кръг на облажилите се .Какво ви пречи Консулов и Димитрова,че са гръбнака и какво общо има с тази статия!

  • Че точно тези двамката са да гръбнака на организираното крадене! Да не говорим, че за нищо не стават освен да цоцат неправомерно от наште пари и ги харчат Консула с Надето, Б.Динитрова с Динко съветника. Та и вие защитниците(знаем няколко незадоволени женища там сте) им знаете лайнаа какво се правите на ощипани моми, ама незаслужените ви заплатки са сладки

  • Ало,фекалията остави Алтънов на мира,че е осрал и работното си място.Всичките му колеги напуснали в знак на съпричастонст.Така е в Телепол смърди на лайна.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.