Регион

Шофьор с 3.40 промила предложи 50 лв. подкуп в Димитровград

55-годишен димитровградчанин е задържан за опит за подкуп на полицай, съобщават от полицията.

Вчера в 17:20 часа, мъжът е спрян за проверка от автопатрул от Димитровград на булевард „Димитър Благоев“ в града. Тестване с „дрегер“ отчело наличие на 3.40 промила алкохол в кръвта. Справка показала, че това не е първото шофиране на мъжа с алкохол.

За да прикрие извършеното престъпление, водачът предложил 50 лева на проверяващия го младши инспектор Севдалин Харманлийски, който го задържал.

Още две бързи производства срещу пияни водачи са образувани през почивните дни. Две от тях са в Свиленград срещу двама мъже на 54 и 37 г., хванати да шофират съответно с 1,62 и 1,33 промила.

Срещу двама мъже на 32 и 51 г. от Димитровград и Хасково са започнати производства за шофиране на мотопеди без регистрационни табели. Също бързи производства са заведени в Хасково и Свиленград срещу неправоспособно 17-годишно момче и 30-годишен мъж за шофиране на кола в срок на административно наказание за същото нарушение.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button