Хасково

6-годишно момиченце пострада след катастрофа в Хасково

6-годишно момиченце е пострадало в пътен инцидент в Хасково, съобщават от полицията.

Катастрофата е станала на 14 юли в 8:10 часа на кръстовището между улиците „Янко Сакъзов“ и „Константин Величков“. 36-годишна хасковлийка, шофираща лек автомобил Фиат е отнела предимството на дясностоящ лек автомобил Опел с водач 22-годишен младеж от града.

От удара е пострадало возещото се във Фиата дете, което е било с оток и контузия в областта на лицето. Прегледано е и е освободено за домашно лечение.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа на следващия ден в 10:40 часа на пътя Димитровград – село Ябълково. 55-годишен водач от старозагорското село Тулово е шофирал лек автомобил Опел с несъобразена с пътните условия скорост. На ляв завой е загубил управлението, излязъл е в дясно от пътя и се е блъснал в крайпътен насип.

От удара е пострадала возещата се в колата 67-годишна жена от същото село, която е със съмнение за спукан прешлен, същата е освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сашко
Сашко
17.07.2017 12:11 12:11

СТОЛЧЕ ….??? КОЛАНЧЕ ЗА СТОЛЧЕТО ????? ЩО НЕ КАЖЕТЕ -ИМАЛО ЛИ Е НЯМАЛО ЛИ??? Масово без ! Че даже чорбаджиите ги возят до волана – да свикват от рано с простотиите .

Uragan
Uragan
02.08.2017 22:14 22:14

Ne e imalo kolanche,dori se vozeshe na prednata sedalka,bezhaberna maika I ot neq se ochakva da vzema reshenie v Milki (tehniq Tehnolog),a tq e bezodgovorna kam sobstvenoto si dete :) Lubke ,Lubke

Back to top button