Хасково

Камион и Опел катастрофираха на „Стара планина“ в Хасково

Камион и лек автомобил „Опел“ катастрофираха на хасковската улица „Стара планина“ малко преди пресечката с ул. „Цар Страцимир“.

Инцидентът стана около 16 часа, а снимка изпратиха читатели на Haskovo.info. Леката кола е излязла на пътя, където е отнела предимството на камиона, който я удря странично.

От удара Опелът е с изгривена задна врата, счупени странично стъкло и стоп. Очевидци на катастрофата споделиха, че при нея няма пострадали.

По този участък на „Стара планина“ често стават катастрофи. Сред причините са паркираните коли, които пречат на видимостта на шофьорите, които искат да се включат в движението.

Тази сутрин пък е станала катастрофа малко преди ГКПП „Капитан Андреево“, за която е била изпратена и пожарна. Повече информация се очаква от полицията утре. Haskovo.info припомня, че трафикът е изключително засилен и заради гастарбайтерите.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ьььь
ьььь
19.07.2017 19:06 19:06

ОПЕЛА ДОБРЕ. АМА КАМИОНА КАКВА МАРКА Е. ПО ДОБРЕ ДА БЯХТЕ НАПИСАЛИ КАМИОН И ЛЕКА КОЛА.

хасковлия
хасковлия
19.07.2017 20:11 20:11

ха ха…..камиона е БЯЛ…..не виждаш ли….

СССР
СССР
19.07.2017 22:31 22:31

Mercedes

тИШО
тИШО
20.07.2017 8:34 8:34

нОН сТОП СПИРАТ ТАМ И ВИДИМОСТТА Е АБСОЛЮТНО НИКАКВА И ЗА ДА ВИДИШ ДА ЛИ ИДВА КОЛА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНИШ НАПРЕД И ТОГАВА СТАВАТ КАТАСТРОФИТЕ

Back to top button