Регион

Младежи хвърлят през тераса амфетамин и трева, хванаха и ментета

Двама младежи са хванати за съхранение на наркотици, съобщават от полицията.

Вчера димитровградските криминалисти са проверили жилище на улица „Патриарх Евтимий“ в града. При влизането на полицаите, в жилището са били 16-годишно момче и 21-годишен димитровградчанин, които изхвърлили през терасата полиетиленова торбичка. Впоследстие се оказало, че тя съдържа бяла бучка с тегло 21 грама – амфетамин и 13 грама марихуана. В хода на проверката в апартамента са открити и цигара с марихуана – 2 грама и сгъвка с амфетамин – 0,5 грама. Дрогата е иззета с протокол.

Стоки с лого на защитени търговски марки пък иззеха полицаи от Хасково и Димитровград. При проверка на лек автомобил Фолксваген на улица „Хасковска“ в Димитровград, управляван от 35-годишен мъж от село Елена са открити 210 тениски с лого на марки без разрешение на правопритежателя.

При проверка на две жени на 47 и 44 г. на булевард „Съединение“ в областния град са конфискувани 56 парфюма от различни марки, иззети с протоколи по образуваните досъдебни производства.

През денонощието са иззети и 1018 цигари без бандерол от хранителен магазин в Хасково и от товарен автомобил Мерцедес, спрян за проверка в Свиленград. Съставени са актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button