Денят в снимки

Снимка на деня: Обезопасяване

Обезопасяване с подръчни средства на шахта с откъртени решетки е направено по централния пешеходен булевард „Сан Стефано“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.07.2017 14:25 14:25

ПОНЕ СА СЕ ПОСТАРАЛИ ХОРАТА ДА ГО ОЗНАЧАТ НЯКАК А ВИЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО ИМ СЕ ПОДИГРАВАТЕ

Анонимен
Анонимен
21.07.2017 21:09 21:09

Какво са се постарали? Това „обезопасяващо“ чудо стои от една седмица там! От alibaba.com да бяха поръчали решетка, все щяха да я доставят до сега.

Анонимен
Анонимен
16.08.2017 18:17 18:17

Мошеници, крадци и некадърници! Месец и половина и нищо не е пипнато.

Анонимен
Анонимен
16.08.2017 18:25 18:25

Що не давате публикуване на разни леко посолени изрази? Много сте възпитани, бравус, ентилигенция!
Некадърниците от „Еко*рогрес“ (или който и да е там боклук, отговарящ за тази шахта), размърдайте си зазните бе!
Месец и половина стана и „чудото“ си стърчи насред „централния пешеходен булевард“ „Сан Стефано“! Гладници крадливи! Журна*листи, пак снимайте и повтаряйте – да се знае колко са некадърни общинските служби. И мръднете 20 метра в ляво, зад бившия бар „Европа“ и жълтата банка – да видите що п*кня, л*йна и сперма има напляскани по трансформатора. Хлапета се напиват, педали свирки си правят, таксиджиите пикаят, циганите дрискат там. На 50 метра зад паметника на Капитан Петко Войвода и на 200 метра от кожения стол на Дедо. Който не вярва – да види: …… потърси в карти …… И в Гугъл Карти знаят кви боклуци са кауньето, има ни по сайтовете за мизерията по света!

Back to top button