Регион

Нова катастрофа с гастарбайтери, семейство с две деца се обърна в канавка

Нова катастрофа с гастарбайтери е станала снощи около полунощ на автомагистрала „Марица“ в посока Свиленград, потвърдиха за Haskovo.info от полицията.

Поради движение с несъобразена скорост и засиления трафик Мицубиши с немска регистрация, шофирано от 43-годишен турски гражданин излиза от пътя и се преобръща в канавката. В колата са били още съпругата на водача и двете им деца.

Всички са откарани в Спешно отделение на хасковската болница. По-сериозно е състоянието на мъжа, който е с комоцио и е настанен в Неврохирургично отделение. Останалите са с контузни наранявания и са освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фекалиос.
Фекалиос.
20.07.2017 18:54 18:54

Лайномета пак се е осрал и това е причинило подхлъзването на а-ла.Алтънов подбирай храната,която употребяваш,че видиш ли хората патят от твойте фекалии.Тоя път си сменил КПП-тата.

Back to top button