Спорт

Хандбалистки се събират за празник в Хасково

Хандбалистки на „Хасково“ започнаха да се събират по хубав повод от днес в областния град.

Рожден ден в събота празнува капитанката Антония Димитрова, която днес посрещна една от най-силните си съотборнички Антония Симеонова. За партито по случай ЧРД се очакват още няколко състезателки, които не са по лагери с националните отбори или на работа по морето.

Димитрова има и втори повод да почерпи – тя вече е студентка в Националната спортна академия.

Християна Петрова е на лагер с националния отбор на България за девойки до 17 г. в Гоце Делчев. Там е и Маринела Панайотова, която се възстановява от контузия. По семейни причи за лагера не можа да отпътува Василена Шомова. Нашите се готвят за Европейското в Македония от 31 юли до 6 август.

Междувременно, президентът на „Хасково“ Марияна Стаматова заяви, че за втора година клубът няма да участва в „А“ група заради липсата на достатъчно финансиране. Тя припомни, че отпуснатите 10 000 лв. от общината са крайно недостатъчни, а разпределението на средствата определи като непрофесионално.

Стаматова разкри, че към хасковски хандбалистки има интерес от родни клубове и такива от чужбина.

Хандбалистки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button