Хасково

162 места останаха в гимназиите след трето класиране

Общо 162 са свободните места в гимназиите в Хасковска област след трето класириране на учениците след завършен седми клас, съобщават от Регионалното управление на образованието.

Сред училищата, където са останали най-много незаети места са димитровградското СУ „Васил Левски“ – 9 в Музика, ивайловградското СУ „Христо Ботев“ – 13 в Хуманитарни науки и 6 в Лозаровинарство и СУ „Христо Ботев“ в с. Караманци – 12 в Термални процедури.

Кандидатстването за заемане на свободните места се извършва в съответното училище до 4 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
А пък в ученическото общежитие
А пък в ученическото общежитие
23.07.2017 8:38 8:38

А пък в ученическото общежитие има място за млад човек но Наска не иска де се пенсионира и се натиска на пом.директорския стол. Със зъби и нокти пази облагите си и проглушава света с хвалбите за великите си постижения. Съсипа го това ОУО Наска. И само за свой кеф. Фотографиране до дупка, че и който не е чувал за резила и той да научи. Хайде е пенсийо, освободи хората от командирските си номера. На достатъчно хора съсипа живота. Не се ли наяде и находи. Аман от самовлюбени агресори като Наска.

Back to top button