Хасково

Отмъкнаха 1450 лв. от пенсионер в центъра на Хасково

79-годишен хасковлия е бил ограбен вчера в центъра на областния град, съобщават от полицията.

Около 10:30 ч. до книжния пазар, две неизвестни лица са издърпали от ръката му платнена чанта, в която е имало сумата от 1450 лв. и мобилен телефон, след което са избягали в различни посоки.

След проведени издирвателни мероприятия като съпричастен към извършения грабеж е установен и задържан 66-годишен хасковлия, познат на органите на реда, а другият извършител се издирва.

През отворена врата пък е проникнато в гараж на харманлийската улица „Клокотница“ и е извършена кражба на две бензинови моторни резачки за дърва, два ъглошлайфа, три шлайф машини, зарядно устройство за акумулатор, акумулатор, радиокасетофон и лични документи.

В харманлийското село Поляново чрез срязване на мрежа на комарник на прозорец, е проникнато в хранителен магазин и е извършена кражба на сумата от около 1500 лв.

На димитровградската улица „Илинден“ чрез разбиване на капачка на резервоар на ВАЗ са източени 15 литра бензин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button