Регион

Камион със слама блъсна Даф и рани пътник

Катастрофа с камион „Мерцедес“, натоварен със слама, каквито в последния месец кръстосват пътищата на областта, е станала вчера на пътя за село Гарваново, съобщават от пресцентъра полицията.

Товарният автомобил е управляван от 41-годишен жител на кърджалийското село Багра, който поради недостатъчно странично разстояние при разминаване удря с балите слама огледалото на Даф, шофиран от 60-годишен димитровградчанин.

В резултат на удара е пострадал пътуващ в автомобила „Даф“ 24-годишен димитровградчанин, който е с контузия на лявото слепоочие, прегледан от екип на ЦСМП-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Вчера пътните полицаи пък са хванали двама пияни шофьори и един без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.07.2017 13:49 13:49

ТОЗИ ДА НЕ СЕ Е ВОЗИЛ НА ОГЛЕДАЛОТО

Курчу
Курчу
26.07.2017 16:17 16:17

КАМИОН СЪС СЛАМА БЛЪСНА ДАФ. ЕБАТИ И ЗАГЛАВИЕТО. ДА ТИ СЕ ПИКАЯ НА ДСИПЛОМАТА. ОСТАВА ВЪПРОСА КАМИОНА СЪС СЛАМАТА КАКВА МАРКА Е. ИЛИ ПЪК – ДАФА КАКВО Е ВОЗИЛ. ЕДНОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГОТО КАКТО НЯМА НИЩО ОБЩО ДИПЛОМАТА С КРАТУНАТА ТИ.ЯВНО Е КУПРЕНА ИЛИ ИЗДУХАНА ТАЗ ДИПЛОМА. АКО СИ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ ЯВНО Е ИЗДУХАНА

Back to top button