Хасково

Родители се жалват от опасни детски люлки на „Раковски“

Живеещи в блок 24 на хасковския булевард „Раковски“ се жалват от опасни детски люлки.

Люлките са стари и според родителите застрашават здравето на децата им. Рядко от общината хвърляли пясък около тях, но скоро след това той отново се разнасял и оставали камъни, боклуци и дебели корени от дървото там.

Хората вече са подали и жалба до общината. В нея те настояват за ремонт на люлките или монтирането на нови. От кметството обаче дошли, отрязали една от металните люлки, постегнали пейката и толкова.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.07.2017 16:10 16:10

Толкова от тая община и тоя кмет – потрошени люлки, изровени улици, коне кучета и крави свободно из целия град, уранов вода, нула инвестиции, празни приказки, запустял град, ама кмет си лапа голямата заплата и некдърните му служители също, а Хасково кучета го яли

Анонимен
Анонимен
26.07.2017 16:20 16:20

колко бяха хубави тези люлки,сегашните са ужас

Мани
Мани
26.07.2017 17:00 17:00

E това са балдъри !

Възмотен
Възмотен
26.07.2017 17:48 17:48

Със това управление гръдът цари пълен мрак няма подържани детцки площадки няма осветление пътищата зеят дупки кравите и конете се разхождат на воля. А управляващите крадът на воля. Няма такава община.

Back to top button