Хасково

Серия свободни места за учители и заместник-директор в Хасково

Серия свободни места за преподаватели са обявени в Хасково и през Агенцията по заетостта.

В ГПЧЕ „Асен Златаров“ се търси заместник-директор по административно стопанска дейност. Сред изискванията са кандидатите да имат висше образование бакалавър или магистър и да са с най-малко 3 г. професионален опит на същата или подобна длъжност или в управлението на човешки и финансови ресурси.

Мястото е свободно от 4 септември, а документи се подават в гимназията от днес до 11 август.
В Езиковата търсят учител или старши учител по математика от 11 септември. Документи се подават от днес до 10 август.

Гимназията търси и лектор по музика – 378 учебни часа, бакалавър с професионална квалификация „учител по музика“ или „музикална педагогика“. Документи се подават от 1 септември до 11 септември.

Още едно място е обявено в Хасково по математика, както и три за преподаватели по английски език.

В областния град се търсят и преподаватели по „Електрообзавеждане на транспортна техника“ и „Автотранспортна техника“, „Транспортна техника и технологии“, „Двигатели с вътрешно горене“, „Транспорт и енергетика“. Изискванията са за 2 г. опит.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай Шиле
бай Шиле
26.07.2017 21:05 21:05

Коя ли Дора Милева вече е спечелила конкурса за зам. директор на ГПЧЕ… 120% вече ГПЧЕ си има ЗД по АСД… Някой да иска да се обзаложим??

Ламбо-Светлин
Ламбо-Светлин
27.07.2017 10:24 10:24

Ти Лакалуд ли си бре?1:20 залагам,че това няма да стане!

бай Шиле
бай Шиле
27.07.2017 11:17 11:17
Отговор до  Ламбо-Светлин

Ламбо, незнам кой е Лакалудия, но миналата година ОЩЕ когато ОБЯВИХА конкурсите (в първия ден) за директори, моят коментар беше първи но на един друг сайт и звучеше горе-долу така „Янев взема Езиковата, М. Златева – Дървото…“ … Сега колко ще заложиш (М. Златева въобще не участва в конкурса)

А пенсионирахте ли Наска от ОУО
А пенсионирахте ли Наска от ОУО
27.07.2017 11:40 11:40

А пенсионирахте ли Наска от ОУО. По закон тя отдавна трябваше да е пенсионерка. Още ли се прави на луда и се изживява като незаменим началник тая нахалница. Съсипа живота на толкова много хора и не се накомандва. Колев я държи, защото и тя го държи. Забавляват си се вече 20 години и никой не им нарушава спокойствието. Ама те затова хората настояват за мандатност на директорите. Тези двамцата превърнаха ОУО в бащиния. А пък Наска коли и беси всеки, който й пречи на панаирите и фотографирането, за да останат за вечни времена „гениалните й изяви“, че то в общежитието други работещи няма освен нея. Според нея тя е слънцето на ОУО. След нея нищо там няма да има. Ей, грандоманията на тази алчна жена няма граници. Това безсрамие е абсолютен резил. Хайде, пенсионирайте я най-сетне. Стига с това циркаджийство и хвалби. Нека някой млад човек да освежи обстановката и да внесе малко чист въздух в частното имение на Наска. Отдавна, много отдавна е време да си ходи. Мирише на мухъл.

Баба Наска още ли не е пенсионирана, бе.
Баба Наска още ли не е пенсионирана, бе.
27.07.2017 18:16 18:16

Баба Наска още ли не е пенсионирана, бе. Аман от нахалството на тая алчна жена. Превърна общежитието в свой вилает. Всички в ОУО работят за Наска, а тя единствено и само заради себе си е там. Министерската пенсия я чака отдавна, ама тя иска още и още, пък Колев дава и дава…Когато властта си затваря очите за закона, така става. Панаирите в ОУО ще се роят, докато там началник е Наска.

Back to top button