Обявиха още 5 конкурса за работа в община Хасково

Хасково
Община

Още 5 конкурса за работа обявиха от община Хасково. Първият е за директор на “Общинска данъчна дирекция”.

Следват конкурси за началник отдел ГРАОН, главен счетоводител, началник отдел “Европейски и национални програми и проекти” и началник отдел “Екология”.

Заплатите са до 1400 лв., а документи се подават в кметството в 14-дневен срок.

Haskovo.info припомня, че малко по-рано през седмицата бяха обявени конкурси и за: секретар на общината, старши юрисконсулт, директор на дирекция “Финансово-счетоводни дейности и бюджет”, директор на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване”, директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост” и директор на дирекция “Европейски и национални програми и проекти и екология”.

 

Още новини

loading...

16 коментара

 • За кога бе тия конкурси? Досега къде дрямахте? Направихте тъпи назначения, оплетохте яко конците. Затрихте Хасково. Мандата ви свършва. Махайте се и да идват кадърен кмет и истински специалисти

 • И какъв е смисъла от тези конкурси,ще си останат същите,които заемат всички тези длъжности,с изключение на екологията,всичките гербаджийски кадри.Нали разбирате,че на интервюто се определя точния човек.А да трябва да се озаконят до сега незаконните назначения по трудови договори вече от една година и осем месеца.

 • Който има удостоверение което да послужи за кандидатстване пред държавната администрация издадено от партията той ще е това първо, на втория етап от конкурса точките се натъкмяват от комисията според кандидата,винаги е било така това са конкурсите в държавата.

 • Пенсионирахте ли Наска от ОУО, бе? Нагласените конкурси включват ли и пенсионерки като тая алчна и ненаситна жена, дето никой не може да я изгони по закона за пенсионирането. Не се излагайте с такива остарели вечни началнички, дето не знаят какво е работа, ама заплатите им министерски. Пенсиите им също. Аман от такива луди калинки.

 • “екретар на общината” …. преди да пускате текстовете си, дайде статията да мине един спелчек 🙂 излагате се.

 • Наска пенсионерката вън от ОУО. Стига се е обогатявала с големи заплати и разни други екстри и облаги, без да работи вече 20 години. Извади душите на толкова много хора, изпосъкрати други, за да остане сама на баша и да се хвали колко е работна и единствена. Да се прави на велика на гърба на другите и да обира парите и наградите е единствената й цел. От началнически пост на началнически пост, все едно се е родила за началник, ама така е с алчните некадърници. Нямат наяждане, а срам никакъв. Наска е една пиявица, която се е лепнала за общежитието и за Колев и смуче ли смуче. И така цял живот. Пенсионирайте го това нахално и агресивно женище най-сетне.

 • В ИНСПЕКТОРАТА НАЛИ ИМАТ ЕГН-ЕТАТА НА ВСИЧКИ,КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА НЕ РАЗБРАЛИ-НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА Е ОТДАВНА ПЕНАИОНЕРКА.ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА Я ПЕНСИОНИРАЛИ.МОЛЯ,ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА.НЕ Е РЕДНО ХОРА -ПЕНСИОНЕРИ ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА НА МЛАДИТЕ ХОРА.

 • Бла,бла,блаааааа…. И кой ще ги провежда тия конкурси-бай Добри. Е, кво се праят на интересни.

 • Пенсионерка Наска вън от ОУО! Стига сте се правили на луди, бе. И Колев, и Панайотов, и цялото РУО. Какво е това самоуправство извън закона. Като баба Цола – до 100 години началник и заплата за двама млади специалисти, които ще работят, а няма като Наска да се клатят краката и да се хвалят, че само те работят и без тях общежитието ще фалира. Съсипа живота на толкоз много хора, за да печели награди и облаги, докато е жива. Паметник на наглостта. Такъв самовлюбен човек рядко се ражда. Превърна ОУО в собствен салтанат. Такова безсрамие и нахалство от години дразни хората, ама когато в управлението се правят на слепи и глухи, така е. Къде е тук закона, бе. За редовите учители сеч, а за Наска кеф. Докога, бе. Дайте й министерската пенсия и да освободи хората от себе си. ПЕНСИЯ!!!!!

 • Пенсионирайте най-сетне Наска от ОУО. Стига сте я държали началник тая малоумна, самовлюбена хвалбаджийка, дето освен да взема пари наготово, да тормози хората, да прави интриги и циркове и да се снима за “вечна слава”. Никой не може да я търпи, ама тя няма срам, няма спирачки. Спрете я, бе. Пенсионирайте я тая бабка ненаситна.

 • Ами за Яна Ванева няма ли конкурс?На който иска на него
  дава карти за морето и на “Петрово
  Бьрдо” Знаете ли на колко хора
  даде да почиват по две смени?

 • Хайде бе, пенсионирайте Наска от ОУО. Защо не спазвате законите и за началнички като тази пом.директорка. Стига се е излагала със селските си вечеринки, заради които не оставя на мира всички в общежитието денем и нощем. Стига се е фръцкала из кабинетите на началниците, от които зависи да следят прилагането на закона за пенсионирането. Ами тя освен да се отърква в Колев, друго не може да прави. Специалистка е и по интригите. Плете ги постоянно, защото с тях си подсигурява царски облаги. Да не говорим за големите заплати, награди, екскурзии…Всичко, дето ви дойде на ум, тя си го има от раз. ОУО е частното й имение от 20 години, а работещите там се въртят на пета за всичките й куковски измишльотини. Няма къде да идат, че ако не изпълняват, следват съкращения, уволнения, заплахи и унижения. Стига е царувала тази ненаситна на власт и пари жена. Пенсионирайте я. С години хората чакат най-сетне справедливостта да възтържествува. Не се правете на заспали. От такива като Наска образованието и управлението само губят. Паметник на агресивната глупост е баба Наска. Вземете си я в РУО, като толкова не можете без щуротиите й. ПЕНСИЯ КУХА.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.