Хасково

Пак изхвърлиха куп отпадъци при ремонт

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за изхвърлянето на куп отпадъци след ремонт.

Около контейнери за смет на хасковската улица „Георги Кирков“ са натрупани всевъзможни вехтории. Хората разказаха, че около боклуците веднага са се натрупали роми, които са търсили полезни за тях неща.

Haskovo.info припомня, че това е поредният сигнал за изхвърляне на голямо количестгво боклук при ремонт на апартамент или мазе. Предните бяха за квартал „Орфей“.

В средата на юни пък от кметството обявиха, че КОРЗ и общинска полиция тръгват на проверки за вида на отпадъците, които се изхвърлят. Глобите са от 300 до 50 000 лв., като най-високата е за опасни отпадъци.

Боклуци

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.07.2017 12:45 12:45

Ами нормално за СИКаджийската мутра Бойко и за хасковските му последователи.

Алабала
Алабала
30.07.2017 13:16 13:16

Първо – това не са строителни отпадъци! Това са дрехи, обувки и разни такива, които бяха събрани в чували, така, че да е удобно на тези, които събират боклука да ги натоварят! Друг е въпросът, че малко след това се стовариха една камара джипсита и започнаха да разпиляват всичко по пътя и около кошовете и не обръщаха внимание на забележките! Хасково.нет, проверявайте си сигналите преди да пишете и злепоставяте хората!

Хаха
Хаха
30.07.2017 14:43 14:43

Не еХасково.нет, ами Дарик

....
....
30.07.2017 19:39 19:39

Хасково инфо , дарик или както и да се наричате, оказва се, че сте поредните жълтури, които си пишете статии изсмукани от пръстите без да сте проверили каква е истината. Видях как хората изхвърляха боклука опакован, а тези черните разхвърляха всичко. Това не е етично от ваша страна. Вие сте поредния срам в българската журналистика. Първо се проверява новината, но вие явно сензации търсите, а не достоверност.

Анонимен
Анонимен
30.07.2017 19:51 19:51
Отговор до  ....

Какъв точно ви е проблема на вас. Или вие сте изхвърлили боклуците или сте участвали в разхвърлянето. И в двата случая не е ок. Когато има много боклуци , те се карат на сметище, а не се хвърлят на улицата. Трябва да се показват такива неща, защото са нередни. Браво на хората, които са платили снимките

Алабала
Алабала
30.07.2017 20:10 20:10

Първо – не са хвърлени на улицата! Второ – хората, които пратиха снимките не направиха грам забележка на тези, които разхвърляха опакованите и сложени до кошовете торби! Много е лесно само да гледаш сеир и да се скатаваш! Друг е въпросът, че каквото и да се кажеше на джипситата те продължаваха да разкъсват торбите и да разпиляват всичко вече по улицата!
Проблемът ми е, че цялата ни работа е такава – седим си вкъщи и не предприемаме нищо освен да пишем по форуми и сайтове, а „ромите“ си правят каквото искат!

Анонимен
Анонимен
30.07.2017 20:21 20:21
Отговор до  Алабала

Следващия път извикайте полиция. Макар че те няма да дойдат въпреки че това си е нередност

Анонимен
Анонимен
30.07.2017 23:32 23:32
Отговор до  Алабала

Ааааа,сакьн, никакви забележки на никого не правя. В дьржава,управлявана от мутри,кьдето всеки налита на бой за най-малкото нещо аз такива рискове не поемам.Затова забележки -само на семейството ми. Ще си снимам,ще си пиша по медиите и ще гледам сеира на управляващите дьржавата и общината мутри.

Back to top button