Регион

Арестуваха двойка при продажба на кокаин, трева и амфетамин

28.3 грама амфетамин, кокаин – 18.3 грама, канабис – 278.6 грама и метаамфетамин – 74 грама са иззети след акция на свиленградските криминалисти, съобщават от пресслужбата на полицията.

По време на продажба на наркотични вещества в близост до автобусна спирка на ул. „Георги Скрижовски“ в града, са задържани 26-годишен свиленградчанин и 17-годишна от село Капитан Андреево. Част от наркотиците са иззети на място, а останалото количество е открито след претърсване на апартамент в Капитан Андреево.

3 грама канабис и 0,27 грама амфетамин са иззети след проверка от димитровградски полицаи в заведение в село Добрич. Наркотичните вещества са открити в криминално проявен 28-годишен от селото. Той е заявил, че наркотиците са негови, за лична употреба и ги е предал доброволно с протокол, като е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
31.07.2017 13:17 13:17

Взеха им СУДЖУКА

Back to top button