Любопитно

Никол стана лауреат, Налбантова със „Златна вълна“ от международен фест

Никол Стоименова от хасковския балет „Рона“ се представи отлично на осмото издание на Международния танцов фесвтиал „Волна идей“ (Wave ideas) в Албена.

Тя бе единственият представител от „Рона“, като се представи с 3 изпъления в различни танцови направления. Два от танците й бяха оценени с най-висока степен – Лауреат I степен, а третият с Лауреат II степен, като получи покана да танцува и на Гала концерта с едно от най-добрите си изпълнения в съвременна хореография „Хиляда години“.

Фестивал

Хореографът на балета Милена Налбантова заслужи „Златна вълна“ от организаторите за своята работа и успехи и за принос към фестивала. Призът е изработен ръчно от италианско стъкло, символ на бекрайността и на това, че Фестивалът никога няма да има край.

Следващото предизвикателство за „Рона“ е в Сиофок, Унгария на II International Beach Dance Cup на езерото Балатон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Валентина Г.
Валентина Г.
01.08.2017 15:13 15:13

сега като се прибере пак ли ще започне да се жалва от липсата на пари и 1000 лв от общината Гжа Милена.дано си държи на думата и не танцува повече по сцените с града.предпочитаме шах и спортен брич

Back to top button