Хасково

Три фирми кандидатстват за довършване моста за Любеново

Три фирми кандидатстваха за изпълнение на довършителните работи на моста за хасковското село Любеново, съобщават от общината.

Комисия с председател зам.-кметът Велин Балкански днес отвори офертите. За поръчката от 658 084 лв. без ДДС кандидатстват „Класико проект“ ЕООД – София, „АБ-АД“ – Хасково, и ДЗЗД „Интегрирани екологични системи“ – Димитровград.

След административната проверка на документите, в следващо заседание на комисията ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите до следващ етап на търга кандидати.

Парите за довършването на моста са отпуснати с постановление на Министерски съвет от 18 април. Средствата са от резерва на държавния бюджет за непредвидени и неотложни разходи за преодоляване овладяване на последиците от бедствия.

Мостът към село Любеново е недовършен от десетилетия. Старият е в изключително лошо състояние и е предпоставка за наводнения в района при прииждане на повече вода в река „Харманлийска“ при обилни валежи или снеготопене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Леля Мими
Леля Мими
01.08.2017 21:45 21:45

хайде червените тролове какво чакате ? почвайте . на кого са фирмите, кой краде, кой продава, купува, подкупва, хайде де . мъчно ми е като не плюете . чувствам се самотен. няма психари по форумите.

Back to top button