Спорт

Хандбалистките стартираха с победа на Европейското в Скопие

Националният отбор на България за девойки до 17 г. стартира с победа на Европейското първенство по хандбал в Скопие (Македония).

Българките, в чиито редици са хасковлийките Християна Петрова, която вкара гол и направи асистенция и Маринела Панайотова, направиха страхотен обрат и се наложиха над връстничките си от Израел с 29:27 (10:14) в първия си мач от Група В на шампионата на Стария континент, игран този следобед в зала „Кале“.

Хандбал

Най-резултатна за българския тим бе Мадлен Тодорова с 6 гола за победата. Мария Маслева и Кристияна Караманлиева добавиха по 5 попадения, като Маслева бе определена и за най-полезен състезател на мача.

Утре нашите ще изиграят втората си среща в групата срещу отбора на Исландия, който вчера стартира с драматична загуба от Косово с 25:26, а днес почива.

Хандбал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.08.2017 18:13 18:13

super, bravo na momi4etata, nai-ve4e na na6ite os Haskovo. Uspeh v sledva6tite ma4ove

Back to top button