Отложиха отпускането на 50 бона за баскетбола до представянето на отчет

Спорт
Баскетбол

Общинските съветници отложиха отпускането на финансова помощ от 50 000 лв. за женския баскетболен клуб “Хасково 2012” по предложение на комисията по бюджет и финанси.

Преди отпускането на помощта от комисията искат да видят как са разходвани от клуба отпуснатите през миналата година 47 000 лв.

Думата взе и един от съвносителите на докладната Антон Иванов от ГЕРБ, който също заяви, че от клуба трябва да представят с документи как са разходвали общинските пари. Той посочи, че бюджетът на “Хасково 2012” е 332 000 лв., където имало перо за самолетни билети – 10 000 лв.

“Нека за следващо заседание да ни представят отчет, да кажат те какво искат и да решим, ние какво можем да дадем”, завърши Иванов.

 

Още новини

loading...

5 коментара

  • Пак се стискат общинските съветници .А ГА рИвяха ” Купата е наша”?Сега няма парии

  • Abe stankovi kupiha kasta do grobestnia park za tova sa im parite nali veshe niama shujdenki bydjeta triabva da e po malak na mama tati i az im triabvat parishki bokluzi dolni

  • Антон Иванов вместо да си купува скьпи джипове и да се бльска с тях в автобусите на градския транспорт,да вземе да отдели от неговата фирма едни 5-10 хиляди и да подпомогне баскетболния клуб.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.