Хасково

Тракторист счупи тояга в главата на пастир

71-годишният пастир Грудьо от Крум е в хасковската болница, след бой тази сутрин край димитровградското село.

Пострадалият разказа пред Haskovo.info, че извел на паша 130 овце. На границата със село Ябълково животните тръгнали да пасат покрай блок с люцерна. В нивата с трактора си бил Николай, който решил, че овцете пасат люцерната. Младият мъж скочил от машината, взел тоягата на Грудьо, ударил го в корема и му я счупил в главата.

От ударите пастирът е с комоцио, съмнения за счупен нос и голяма синина на корема. Той е настанен в Неврохирургия, а нападателят му е задържан.

Бит

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алтернативен
Алтернативен
05.08.2017 13:39 13:39

Да съди сега простия тракторист,който за два реда люцерна ще убие човека. Аман от наежени малоумници желаещи да раздават правосъдие в нашата държава. Сега прокуратурата да си свърши работата а не само да се шматкат по кафенетата в центъра.

Карабината
Карабината
05.08.2017 14:13 14:13

Дай Боже, биячът да стане на неговата възраст и да го ударят така, както той е ударил този човечец. Не го ли е срам, така нерви не се озаптяват. По-спокойно, бе ! Преди да помислиш да направиш нещо, брой до 10. Е, и какво спечели сега ? Не ти ли тежи на съвестта, ако изобщо я имаш ?

Потърпевш
Потърпевш
07.08.2017 13:08 13:08

Аман от тарикати! Другият път ще помисли преди да влезе в чужда нива. Толкова са нахални! Тази люцерна не се е появила изведнъж там. Пастири като този, са по-нахални от конски мухи. При толкова много паша тази година в люцерната ще пуска животните. 130 овце, ще нанесат големи поражения. Да се научи да уважава чуждата собственост. Със сигурност конфликтът между двете страни не е от вчера и днес.

Back to top button