Военните търсят финансов контрольор, места за учители и 20 болногледачи

Хасково
Военни

Свободно място за финансов контрольор обявиха от хасковското военно формирование 52 740.

Крайната дата за подаването на документите е 18 август. Основната заплата е 574 лв., 32% допълнително възнаграждение за работа в Министерството на отбраната, допълнително по 1% за всяка година стаж по специалността и 120 лв. порцион.

Още 4 свободни места за учители са обявени в Хасково от 1 септември. В областния град се търсят и 20 болногледачи.

 

Още новини

loading...

3 коментара

  • ПЕНСИОНИРАЙТЕ НАСКА ОТ ОУО И ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНО МЯСТО ЗА МЛАД УЧИТЕЛ. СТИГА Е КОМАНДВАЛА ВСИЧКИ В ОБЩЕЖИТИЕТО И ИЗМИСЛЯЛА ЩУРОТИИ, ОТ КОИТО НА ХОРАТА ИМ ПИСНА. СТИГА Е ВЗЕМАЛА МНОГО ПАРИ, БЕЗ ДА РАБОТИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО. В ГЛАВАТА Й САМО ИНТРИГИ, ЗА ДА СТОИ НА НАЧАЛНИЧЕСКОТО МЯСТО, ДОКАТО МОЖЕ ДА ХОДИ. ГОЛЯМ РЕЗИЛ Е ТАЯ НЕНАСИТНА ПЕНСИОНЕРКА. СЪСИПА ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА, ЗА ДА ВЛАСТВА, ДА СЕ ХВАЛИ КОЛКО Е РАБОТНА И НЕЗАМЕНИМА И ДА СЕ СНИМА, ЗА ДА ОСТАНЕ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА СПОМЕНА ЗА ВЕЛИКИТЕ Й ПОДВИЗИ. ПЕНСИЯТА Й ЩЕ Е МИНИСТЕРСКА, АМА МЕРАЦИТЕ Й СА ПОВЕЧЕ ОТ МИНИСТЕРСКИ. ОТ ОСТАРЯЛ КУКУМИЦИН КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ. ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ!!!

  • Пенсионирка Наска още ли е началник в ОУО. Голям резил, който е от години, ама на Колев и на РУО не им пука, нито за закона за пенсионирането на началниците, нито за обикновената човешка справедливост. Тази алчна жена не спря да се кълчоти и да взема пари за измишльотините си, заради които хората в общежитието нямат мира денем и нощем. Наска мисли само за власт, пари и облаги. Обира всички възможни награди, а пенсията й стана министерска, но тя наяждане няма. Съсипа живота на всички, които искат да попречат на селските й изпълнения и да се спази закона за пенсионирането. Той този закон май само за Наска не важи. Натиска се на хората с власт и си гледа кефа за сметка на редовите служители. Отвратителни управленски навици, от които на хората в града им се гади, но на властимащите не им пука. Хайде бе, пенсионирайте я най-сетне тая алчна Наска. Освободете хората от нея.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.