Хасково

Военните търсят финансов контрольор, места за учители и 20 болногледачи

Свободно място за финансов контрольор обявиха от хасковското военно формирование 52 740.

Крайната дата за подаването на документите е 18 август. Основната заплата е 574 лв., 32% допълнително възнаграждение за работа в Министерството на отбраната, допълнително по 1% за всяка година стаж по специалността и 120 лв. порцион.

Още 4 свободни места за учители са обявени в Хасково от 1 септември. В областния град се търсят и 20 болногледачи.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пенсионирайте Наска от ОУО
Пенсионирайте Наска от ОУО
06.08.2017 10:59 10:59

ПЕНСИОНИРАЙТЕ НАСКА ОТ ОУО И ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНО МЯСТО ЗА МЛАД УЧИТЕЛ. СТИГА Е КОМАНДВАЛА ВСИЧКИ В ОБЩЕЖИТИЕТО И ИЗМИСЛЯЛА ЩУРОТИИ, ОТ КОИТО НА ХОРАТА ИМ ПИСНА. СТИГА Е ВЗЕМАЛА МНОГО ПАРИ, БЕЗ ДА РАБОТИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО. В ГЛАВАТА Й САМО ИНТРИГИ, ЗА ДА СТОИ НА НАЧАЛНИЧЕСКОТО МЯСТО, ДОКАТО МОЖЕ ДА ХОДИ. ГОЛЯМ РЕЗИЛ Е ТАЯ НЕНАСИТНА ПЕНСИОНЕРКА. СЪСИПА ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА, ЗА ДА ВЛАСТВА, ДА СЕ ХВАЛИ КОЛКО Е РАБОТНА И НЕЗАМЕНИМА И ДА СЕ СНИМА, ЗА ДА ОСТАНЕ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА СПОМЕНА ЗА ВЕЛИКИТЕ Й ПОДВИЗИ. ПЕНСИЯТА Й ЩЕ Е МИНИСТЕРСКА, АМА МЕРАЦИТЕ Й СА ПОВЕЧЕ ОТ МИНИСТЕРСКИ. ОТ ОСТАРЯЛ КУКУМИЦИН КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ. ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ!!!

1234567
1234567
06.08.2017 15:51 15:51

Пак няма учители при пияндето от Шандор Петьофи.

Пенсионерка Наска още ли е началник в ОУО
Пенсионерка Наска още ли е началник в ОУО
07.08.2017 6:54 6:54

Пенсионирка Наска още ли е началник в ОУО. Голям резил, който е от години, ама на Колев и на РУО не им пука, нито за закона за пенсионирането на началниците, нито за обикновената човешка справедливост. Тази алчна жена не спря да се кълчоти и да взема пари за измишльотините си, заради които хората в общежитието нямат мира денем и нощем. Наска мисли само за власт, пари и облаги. Обира всички възможни награди, а пенсията й стана министерска, но тя наяждане няма. Съсипа живота на всички, които искат да попречат на селските й изпълнения и да се спази закона за пенсионирането. Той този закон май само за Наска не важи. Натиска се на хората с власт и си гледа кефа за сметка на редовите служители. Отвратителни управленски навици, от които на хората в града им се гади, но на властимащите не им пука. Хайде бе, пенсионирайте я най-сетне тая алчна Наска. Освободете хората от нея.

Back to top button