“Хасково 2012” иска оставката на съветника Антон Иванов

Спорт
Баскетбол

Изпълнителният директор на баскетболния клуб “Хасково 2012” Станислав Станков иска оставката на общинския съветник от ГЕРБ Антон Иванов.

Повод за реакцията на клуба е изказване на Иванов от последната сесия на общинския съвет. От “Хасково 2012” изпратиха писмо до медиите.

Купа
Станислав Станков

“Уважаеми г-н Антон Иванов, в качеството си на изпълнителен директор на Баскетболен клуб “Хасково 2012”, ви призовавам да си подадете оставката като общиски съветник към Общински съвет – Хасково. На последната сесия, вие си позволихте на оприличите носителя на Купа България и държавен шампион с 5 тона нафта. Считам, че подобно поведение е крайно недопустимо, изхождайки от факта, че “Хасково 2012” е едно от най-достойните лица на град Хасково, с огромна фенска маса и безкрайна любов на гражданите, които косвено сложихте под същия знаменател. Имате право да не подпомогнете финансово отбора, към което нямаме никакви претенции, но е срамно да поставяте такива етикети.

Уважаеми г-н Иванов, ние сме носител на Купа, която е Купа на България. Ние сме шампион на Република България. Двете най-високи точки на спорта в родината ни. Ако вие поне веднъж бяхте присъствал на наш мач или успех, щяхте да изслушате химна на България с още 1500 верни привърженици, които изпълват зала “Дружба” до краен предел. И тогава нямаше да гледате на нас и на тези хора като на 5 тона нафта, а като на достойнство и вяра, изписани на герба на град Хасково”, се казва в писмото.

Haskovo.info припомня, че на сесията в петък трябваше да се разгледа докладна за отпускането на финансова помощ на баскетболния клуб в размер на 50 000 лв. От бюджетната комисия обаче поискаха докладната да бъде отложена, докато от клуба представят отчет за разходваните от тях общински пари през миналата година. Към това се присъедини и съвносителят на докладната Антон Иванов, който каза, че сумата, отпусната от общината, за която се иска отчет, е 47 000 лв.

“Всеки може да иска всичко”, коментира лаконично пред Haskovo.info исканата му оставка Антон Иванов.

Сесия
Антон Иванов

Още новини

loading...

14 коментара

  • Не само оставката на това недоразумение А. И. да искат, ами цялата община начело с тъпия кмет да се омитат защото закопаха Хасково.

  • Защо? Защото отказа даването на 50 хил. без отчет на 47 от мин година? Смешни сте, това няма общо с отбора и успехите му…

 • Трябва да си бил спортист ,за да оцениш успехите на другите .Непремислено изявление на Антон Иванов.

 • Тоя гущер Антон Иванов е едно влечуго уредил дъшеричката си НА ЕДИН НАЙ ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ В ОБЩИНАТА защо ли ….. ами за рушвети и далавери.
  Антон Иванов е едно лайно.

 • купа и първенство-само четири отбора-голям смях,ако в залата има 1500 човека-тя ще падне,голям смях.за 50000лв,който общината ще даде,сем Станкови,ще ги оправдаят в нови коли или в нови къщи.

 • Месаря помак от гнусния помашки магазин трупа парички от далавери от кучешко и пилешко месо с малко сланина за скъпа кайма. Знае да дава рушвети на уж проверяващите го. Докога общината ще е хранилка за подобни селски бикове като тоя боклук Станков.

 • Оставам с усещането, че клубът с тази атака се опитва да отложи отчета за отпуснатите преди това 47 000 лева. Защо наред с обръщението от клуба не предоставиха и отчета за изразходваните пари? Става въпрос за средства за миналата година, така че няма как в средата на тази година отчетът да не е готов. Да го покажат и на следващата сесия ще им гласуват пари, ако са изрядни. Там нали имаше някакъв спор за едни пари, за едно домакинство и тяхното харчене. какво стана с този въпрос?

 • Ха-ха,вьтрешно -герберастки скандал. Да се самоизяждат,не ми дреме. Станкови нали преди 2 години бяха от тия дето подкрепиха ГРОБ,сега нека Делян Добрев да им даде пари.

 • Станков чест и почитания за успехите.Но парите са на данакоплатците.Така,че чакаме отчета.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.