Хасково

Читатели: Пак тровят котки в Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че в Хасково отново се тровят котки.

Притеснените хора изпратиха и снимка на вече мъртвото животно. Става въпрос за улица „Генерал Карцов“ в областния град. Вчера същата котка била здрава, а днес лежала безжизнена.

Haskovo.info припомня, че в края на миналата година имаше поредица от сигнали за горени и отровени котки в хасковския квартал „Орфей“.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ветеринар
Ветеринар
07.08.2017 13:46 13:46

Ако търсите отровителя,защо не попитате „великия актьор“ Стефчо Цирков за какво мъкне торбичка със шишенца отивайки да “ спортува“ рано сутрин докато няма хора по улиците?

Владимир
Владимир
07.08.2017 14:58 14:58

Погледнете центъра – помиярите се разхождат и лаят срещу хора. Преди 2 дни 10-на, цяла глутница уплашиха чакащите за закуски. На никой не му пука.

тони
тони
07.08.2017 16:20 16:20

Идиоти мръсни. Ще си го получат от бога!

Карабината
Карабината
07.08.2017 19:23 19:23

Да се залови отровителя и със същата отрова, направо в неговата уста ! Какво му е виновно животинчето ? Душите на котките помнят и ще му отмъстят. Хора и животни – всички обитаваме тази планета Земя. Могат да се вземат мерки срещу агресивните, но не това е начинът, а тези, на които не им харесват животните, да се преселят на някоя друга планета. Планети – бол.

quest_385 каза
quest_385 каза
07.08.2017 22:27 22:27

КАРАБИНСКИ аз също споделям че не трябва да се тровят животинките но трябва да има някакъв ред Ами представи си че оставим мишките да се плодят кучетата също и разни други твари –ами то за хората няма да има място Милееш за животинките това е добре но сигурно лапаш с кеф телешко овче пилешко свинско а ако си ловец и сърничка еленче ех с биричка или червено винце ОХ котьоооооо но нищо не казваш за тия животинки как едни ГОВЕДА наречени ловци ги избиват или тия от МЕСОКОМБИНАТА Не вярвам като КОСТОВ да си вегетарианец На тази зема трябва да има ред иначе загиваме

Back to top button