С 300 бона ремонтират забавачки, училища, Паскалевата къща и в “Заря”

Хасково
Ремонт

Община Хасково обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на ремонти по 3 обособени позиции.

Ще се ремонтират Детска градина №21 “Вихрогонче”, с. Конуш – група село Козлец, Детски градини №18 “Осми март” и №22 “Звънче” в Хасково, тоалетните в читалище “Заря”, покрива на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Малево, покрива на физкултурния салон на хасковското ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, общинското лесничейство и Паскалевата къща.

Прогнозната стойност на ремонтите е близо 300 000 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 11 септември.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Юруш на ремонтите…..ама да изчакаме щото всяко нещо в тая община е от ден до пладне, смешници пълни

  • Пенсионирайте началник Наска от ОУО, Стига е била пом.директор на общежитието за свой кеф. Само властта и облагите от нея я интересуват. Колев й угажда за всичко, защото тя го води за ………носа вече 20 години. Голям резил, но на Наска не й пука. Тя се гордее, че го командва и с големите заплати и награди се чувства като царица. Спрете най-сетне това безумие. Абе тя Наска командва и РУО. Лъжите й край нямат, а хвалбите са основното й занимание след интригите, дето постоянно забърква, за да стои на началническия пост до 100 години.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.