Хасково

С 300 бона ремонтират забавачки, училища, Паскалевата къща и в „Заря“

Община Хасково обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на ремонти по 3 обособени позиции.

Ще се ремонтират Детска градина №21 „Вихрогонче“, с. Конуш – група село Козлец, Детски градини №18 „Осми март“ и №22 „Звънче“ в Хасково, тоалетните в читалище „Заря“, покрива на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Малево, покрива на физкултурния салон на хасковското ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, общинското лесничейство и Паскалевата къща.

Прогнозната стойност на ремонтите е близо 300 000 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 11 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.08.2017 12:30 12:30

Юруш на ремонтите…..ама да изчакаме щото всяко нещо в тая община е от ден до пладне, смешници пълни

Пенсионирайте началник Наска от ОУО
Пенсионирайте началник Наска от ОУО
08.08.2017 16:52 16:52

Пенсионирайте началник Наска от ОУО, Стига е била пом.директор на общежитието за свой кеф. Само властта и облагите от нея я интересуват. Колев й угажда за всичко, защото тя го води за ………носа вече 20 години. Голям резил, но на Наска не й пука. Тя се гордее, че го командва и с големите заплати и награди се чувства като царица. Спрете най-сетне това безумие. Абе тя Наска командва и РУО. Лъжите й край нямат, а хвалбите са основното й занимание след интригите, дето постоянно забърква, за да стои на началническия пост до 100 години.

Back to top button