Хасково

Държавата прехвърли 2.6 декара за еко-класна стая на ПМГ

Община Хасково получава от държавата безвъзмездно имот с площ от 2,6 дка в общинския център, реши на свое заседание Министерски съвет.

Теренът ще бъде използван за създаването на еко-класна стая за учениците от паралелките с профил „Природни науки“ на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

От гимназията съобщиха за Haskovo.info, че става въпрос за теренът зад ПМГ. Там може да се монтират пейки и беседка, да се засадят различни растителни видове, сред които учениците да карат часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.08.2017 15:42 15:42

пред ПМГ

Анонимен
Анонимен
09.08.2017 17:36 17:36

i otzad moge…

Да пенсионират баба Наска от ОУО
Да пенсионират баба Наска от ОУО
10.08.2017 8:08 8:08

Да пенсионират баба Наска от ОУО. Стига са се ослушвали. Защо не спазват закона за пенсионирането на отдавна навършилите възраст за нея. Докога Наска ще командва общежитието, както си иска. Разположила се е там като пет пари в кесия, прави интриги, вади душите на хората и чака новата си голяма заплата. Стига сте се правили на луди за тази фалшива, влюбена в себе си агресивна жена, дето не спира да се хвали, колко е велика, колко е незаменима. Уволни и пенсионира един куп хора, за да не я конкурират във величието и да е само тя окъпана в пари и награди, ама те не й стигат, защото иска министерска пенсия. Наглост и редил, които се дължат на специалните й качества, с които обслужва Колев. РУО се правят, че не знаят, защото Панайотов е приятел на Колев и не е спрял да ръководи задкулисно всичко. Всички се правят на луди от много години и затова беззаконието в ОУО край няма. Стига вече, бе. Пенсионирайте я тази самозванка.

Пенсионирайте баба Наска от ОУО
Пенсионирайте баба Наска от ОУО
11.08.2017 8:14 8:14

ПЕНСИОНИРАЙТЕ БАБА НАСКА ОТ ОУО. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА НЕРАЗБРАЛИ. ОТ ГОДИНИ Е НАВЪРШИЛА ВЪЗРАСТ ЗА ПЕНСИЯ, АМА КОЛЕВ Я ДЪРЖИ, ЗАЩОТО И ТЯ ГО ДЪРЖИ ЗДРАВО ЗА ……..НОСА. НЕ СЕ НАЯДЕ НА ПАРИ И ОБЛАГИ ТАЯ ЖЕНА ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. ХВАЛБИТЕ Й ЗА ТЪПИТЕ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ НЕ СПИРАТ, ПЪК НА СНИМКИТЕ ТЯ ВИНАГИ Е ЗАКИЧЕНА НАЙ-ОТПРЕД, ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ, ОСВЕН НЕЯ, МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЪРВИ В МЯСТО. НЕ ГО ДАВА НА НИКАКВА ЦЕНА И НЕ СПИРА С ИНТРИГИТЕ, КОИТО СА НЕЙНАТА ИЗПИТАНА РЕЦЕПТА ЗА ПЛАШЕНЕ НА ХОРАТА С УВОЛНЕНИЯ И СЪКРАЩЕНИЯ. СКОРОСТНОТО ПЕНСИОНИРАНЕ Е ЗА ДРУГИТЕ, ЗА НЕЯ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ. ВЕЧНАТА АМБЪР ЩЕ ИМА МИНИСТЕРСКА ПЕНСИЯ КАТО НИКОЙ ДРУГ В ХАСКОВО. АЛЧНА И АГРЕСИВНА ПЕНСИОНЕРКА,У ДЕТО САМО СИ ГЛЕДА КЕФА, ПЪК СЕ ПРАВИ ЧЕ РАБОТИ. САМО ЧЕ РАБОТЯТ ДРУГИТЕ, А ТЯ САМО ПРИБИРА НАГРАДИТЕ. ПЕНСИОНИРАЙТЕ ТАЗИ БЕЗОЧЛИВА БАБА. СТИГА Е ТОРМОЗИЛА ХОРАТА И СТИГА СЕ Е НАТИСКАЛА НА КОЛЕВ. СПРЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ РЕЗИЛ.

Back to top button