Любопитно

1000 рокери се събират за шоу в Димитровград

Близо 1000 рокери се очакват в Димитровград за празника на града, съобщават от пресслужбата на общината.

Това ще стане на 26 август, когато празничната програма ще е наситена с много прояви. Естественият й завършек ще бъде станалият традиционен рок маратон на басейн „Химик“, спортен комплекс „Раковски“. За събитието тази година ще забият рокаджиите от Slim Jim, Transrock и HANGAR 42.

Няколко часа по-рано – от 11 ч. на басейна ще започнат забавни водни игри и състезания под надслов „Water games“. За събитието се очакват мото клубове от цялата страна, като домакин за „Викингите“.

Стотиците мотори ще се включат в почетната обиколка на Димитровград, когато по булевардите на града могат да се видят истински мото бижута като Harley-Davidson, ретро мотоциклети с кош и съвременни мощни машини.

Непосредствено след обиколката ще започне зрелищното стънт шоу, в което освен мотоциклети, тази година ще участва и АТВ. Един от най-добрите майстори на каскади Христо Алипиев и други именити състезатели ще демонстрират уменията си в завладяващата страст на „Stunt live“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button