Откриха две нови детски площадки в Харманли

Регион
Площадки

Горещият августовски ден в Харманли се превърна в истински празник за десетки деца, които взеха участие в изнесената на открито работилница “Сръчкомания”, с която бе тържествено открита най-новата детска площадка на ул. “Самуил”, съобщават от кметството.

Освен новооткритото съоръжение, кметът Мария Киркова сподели пред насъбралото се множество, че още една детска площадка, по ул. “Васил Левски” също е завършена тези дни и вече е в експлоатация. Средствата за изграждането на съоръженията са от общинския бюджет.

Площадки

Киркова увери още, че съвсем скоро, когато времето позволи, теренът ще бъде залесен с подходяща растителност. Предстои да бъдат поставени и пейки за удобство на по-възрастните придружители на децата. Тя призова всички малчугани да пазят новите съоръжения за игра, за да може да им се радват дълго време.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.