7 кандидати за секретар на общината, един не е допуснат

Хасково
Община

7 кандидати са подали документи за участие в поредния конкурс за секретар на община Хасково, съобщават от кметството.

Шестима от тях са допуснати до конкурса: Стоянка Перчемлиева, Юмер Мерт, Биляна Димитрова, Янко Славов, Костадинка Налбантова и Атанас Бързев.

Зарко Огнянов не е допуснат, защото няма документи за минимален професионален опит.

На 29 август допуснатите трябва да се явят на тест.

Всички петима кандидати за директори на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване” са допуснати до теста. Това са Янко Славов, Юмер Мерт, Марина Ташева, Гергана Киримова и Александрина Христова-Петрова.

Юмер Мерт и Теодора Пехливанова се допуснати до конкурса за директор на дирекция “Европейски и национални програми и проекти, екология”. Не са допуснати: Иван Тошев и Теодора Кръстева.

Янко Петев, Юмер Мерт, Марина Ташева и Илия Велев са допуснати до конкурса за директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост”. Не е допусната Христина Господинова.

Всички четирима кандидати за директор на дирекция “Финансово счетоводни дейности и бюджет” са допуснати. Това са Христо Сариев, Юмер Мерт, Делчо Делчев, Росица Гаргова.

Димитър Митрев единствен кандидатства и е допуснат в конкурса за старши юрисконсулт в общината.

 

Още новини

loading...

8 коментара

  • абе тоя юмер мерт и тоя янко петев има ли за нещо да не са кандидатствали бе хора. кви са тия фенове. баси малко усет нямат ли .

  • Защо пропуснахте Алтънов.Той е кандидат за дирекцията по фекалиите.Явно защото е само той и няма други кандидати.

  • Тая Биляна и срам няма! Нежелана е от кмета, да не говорим че работи срещу него, пуска му жалби и сигнали и пак се навира. Какъв дебил само! Дай напростия власт и му гледай сеира са казали. За Гаргата брътчетка на джуката да не говорим въобще. Далаверите и край нямат и пак се наредила. То суджука ще им излезне скоро….

  • А за въртиопашката Перчемлиева нещо да кажете?Пак в общината иска.От проста сестра какво искаш да направи за града.Не ще в очната клиника.Пази боже….

  • боклука и крадец бьрзев що не работи часно няма кражба в харманли гласовете му за кмет бяха 2 негов и на сестра му

  • Кмета на село Тракиец и на село Узунджово кого ли вече не уплюха,хора няма да сте вечни кметове,вие не наядохте ли се,стига сте правили мръсотии ,всичко рано или късно ще ви се връща,

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.