Хасково

Да покажем, че сме един отбор! Да помогнем на Маринела!

Младата надежда на българския хандбал Маринела Панайотова претърпя тежка контузия.

Макар и с тежка травма, хасковлийката стисна зъби и помогна на националния отбор до 17 години да спечели бронзовите медали на европейското по хандбал. Това са първите отличия за този спорт от шампионат на Стария континент.

Сега на Маринела й предстои сложна операция на коленни връзки и двата менискуса. Поради сложността на интервенцията, разходите ще надхвърлят 6000 лв.

Хандбален клуб „Хасково“ ще поеме по-голямата част от сумата за операцията и възстановяването.

Маринела се нуждае от нашата помощ, за да се събере остатъка. Тя разчита на приятелите и любителите на хандбала да й помогнат в този труден момент.

За целта е открита сметка:

Райфайзен БАНК
IBAN BG58RZBB91551008439352
BIC RZBBBGSF Милена Панайотова – майка на Маринела

Сметката е само за лечението на Маринела!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлийка
Хасковлийка
17.08.2017 14:54 14:54

Да не би да е единствената на която ще и правят операция.И затова че е спортистка трябва ли хората да дават пари.На моя племенник му правиха и никой не е искал помощ от общината.Жалка работа!!

Aleksandra
Aleksandra
19.08.2017 15:59 15:59

Da dava parichki za opraciiyka Prezidentkata na Kluba tova momiche ne se e kontuz1la na van po ulicata 1Grala e za kluba na Stamatova da izkara ot haznata na kluba da plat1 ne samo da pr1bira par1 na tyahen grq1b pr1bira par1chki neka da plat1 edna operaciq

Back to top button