Откриха фермера, изсипал 3 тона оборска тор на брега на Арда

Регион
Тор

След проверка на Басейнова дирекция “Източнобеломорски район” – Пловдив е открит фермера, който изсипа около 3 тона оборска тор на брега на река Арда край стамболовското село Рабово.

За случая сигнализираха читатели на Haskovo.info, а на 10 август сигналът бе препратен към Басейнова дирекция, която е извършила проверка на 17 август. Съставен е констативен протокол, а на извършителя е дадено предписание със срок до 28 август да почисти оборската тор от брега.

За неизпълнение на предписанието ще бъдат предприети административнонаказателни действия, пише още в отговора на Басейнова дирекция до Haskovo.info.

 

Още новини

loading...

7 коментара

  • Оборската тор не е опасна, бе, даже увеличава рибата!!! Опасни са изкуствените торове и другите отрови, дето ги внасяме по линия на ЕС!

  • Салабашев, не ги разбираш тези неща, оборската тор си е чиста отрова за рибата, в случая кмета на селото не си е свършил работа да предупреди краварите, че тора отива за наторяване, а не в реката, никаква екологична култура нямаме, срамота!

  • КМЕТА Е НА ЧЕВЕРМЕ НЯКЪДЕ . . .
    Или е на комплекс арда или в силен
    Кмета СПИ а ония кравари тормозят цялото село . Алоооо ОБЩИНАТА как се гледат толкова крави вътре в селото ! ! !

  • А от кой е тази мръсотия, някой се интересували дали произхода от животновуда над 70 парче крави което се гледа на центъра на селото да ли по прогрма европейски или е допустимо толкова на брой голяма ферма, дали на селския 4мандатен кмет което вижда всяка сутрин на сутрешното кафе пред кметсвото като пущат стадото наредени на главния път по асфалта на кравешките лайна насерани из пътя. Дали на общинския кмет което се отчита само на заплата, дали на институции Басейнова дирекция Източнобеломорски район за съжаление доста много неработливи звена,институции което имаме резултат нулев, това се знае от народа без да се заблуждавате, тези новини и коментари не са от значение…

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.