Регион

Прокуратурата обвини четиримата гастарбайтери, удряли гранични полицаи

Хасковската окръжна прокуратура привлече като обвиняеми и задържа за 72 часа четиримата турски граждани, които миналата нощ се сбиха с гранични полицаи на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от държавното обвинение.

Те са обвинени в причиняването на телесни повреди на полицейски служители. 46-годишният Абидин Й., който счупи десния крак на граничен полицай е с повдигнато обвинение за причиняване на средна телесна повреда. 26-годишните Тугба Т. и Шермин Й. са причинили леки телесни повреди – охлузвания и кръвонасядания от нанесени удари по полицаите. За причиняването на лека телесна повреда е обвинена и 44-годишната Перихан Й.

Днес предстои да бъде гледана мярка за постоянно задържане под стража на Абидин Й.

Haskovo.info припомня, че колата на семейството пристигнала на пункта от Турция към полунощ. Гастарбайтерите се прибирали към Германия. Те отказали да отворят багажника на колата за проверка. При опит да бъдат задържани се стигнало до мелето с граничните полицаи. Пред разследващите арестуваните заявили, че били много изнервени от дългото чакане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button